Η επετειακή Porsche Panamera με τις χρυσές λεπτομέρειες

Το τετράθυρο σεντάν συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και η Porsche το γιορτάζει με το λανσάρισμα της Panamera 10 Years Edition

  • -
  • -

Η Panamera φέτος σβήνει 10 κεράκια και η Porsche, στο πλαίσιο των εορτασμών προχώρησε στην αποκάλυψη μιας ειδικής έκδοσης, η οποία θα φέρει την κωδική ονομασία  “10 Years Edition” και θα αφορά τόσο την Panamera 4 όσο και την Panamera 4 E-Hybrid – συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων Sport Turismo.

To επετειακό τετράθυρο σεντάν ξεχωρίζει για μια σειρά στιλιστικών στοιχείων που ενισχύουν το κύρος του, με αποκορύφωμα τις χρυσές ζάντες ανοιχτής χρυσής απόχρωσης (White Gold Metallic), και τα ομόχρωμα λογότυπα στις μπροστινές θύρες. Τα επετειακά εμβλήματα εντοπίζονται, ακόμη,στα μαρσπιέ και το ταμπλό μπροστά από τον συνοδηγό, αισθητικές πινελιές που του χαρίζουν περαιτέρω λάμψη.

Η 10 Years Edition ενσωματώνει ως στάνταρ μια σειρά τεχνολογιών που είναι προαιρετικές στις απλές εκδόσεις, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους LED matrix προβολείς με PDLS Plus, καθώς και τα συστήματα Υποβοήθησης Αλλαγής Λωρίδας, Διατήρησης στην Λωρίδα Κυκλοφορίας με αναγνώριση των πινακίδων σήμανσης και Park Assist με περιστρεφόμενη κάμερα. Επιπλέον, όσον αφορά την υβριδική έκδοση, προσφέρεται ο έξτρα φορτιστής των 7,2 kW και όχι ο στάνταρ των 3,6 kW που διατίθεται για τις υπόλοιπες Panamera.

H Panamera 4 10 Years Edition με τον διπλό τούρμπο μοτέρ των 2,9 λίτρων (330 άλογα) είναι ήδη διαθέσιμη για παραγγελία. Τέλος, σημειώνεται πως η επετειακή έκδοση του υβριδικού μοντέλου φορά τον ίδιο κινητήρα πλαισιωμένο με ένα ηλεκτρικό μοτέρ των 136 ίππων, με τη συνδυαστική απόδοση να φτάνει τα 462 άλογα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...