Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα οδηγεί Volkswagen e-Golf

Το αμιγώς ηλεκτρικό hatchback παραχωρήθηκε από την Kosmocar-Volkswagen στο περιθώριο της ΔΕΘ

  • -
  • -

Στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, η Kosmocar προχώρησε στην παραχώρηση ενός Volkswagen e-Golf στο νέο Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Η παράδοση του νέου ηλεκτρικού πεντάθυρου hatchback, με αυτονομία σχεδόν 300 χιλιομέτρων και εκπομπή μηδενικών ρύπων πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο.

«Θεωρούμε ότι με τη συγκεκριμένη κίνηση συμβάλλουμε και εμείς ως εταιρεία στη διάδοση μίας πιο οικολογικής αυτοκίνησης μέσα στις μεγαλουπόλεις. Σημειολογικά, η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται τις ημέρες παρουσίασης στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του ολοκαίνουργιου Volkswagen ID.3, του επαναστατικού νέου ηλεκτρικού μοντέλου της μάρκας. Θα είναι μεγάλη μας χαρά σε λίγους μήνες τη θέση του e-Golf να πάρει το νέο ID.3, όταν λανσαριστεί και στην Ελλάδα»., δήλωσε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen.

H 84η ΔΕΘ συνοδεύτηκε από ιδιαίτερη επιτυχία, με περισσότερους από 260.000 επισκέπτες να συστήνονται με τα αμιγώς ηλεκτρικά Volkswagen e-Golf, e-up!, Audi e-tron, ενώ, τέλος, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα μορφή αυτοκίνησης που εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...