Το βαν της Peugeot για τα πιο δύσβατα εδάφη

Το πρωτότυπο Peugeot Boxer 4x4 είναι “ένα” με τη φύση

  • -
  • -

Στο πρωτότυπο Boxer 4x4 στρέφει τους προβολείς η Peugeot, παρουσιάζοντας ένα όχημα αναψυχής με εντυπωσιακό design και απρόσκοπτη πρόσβαση σε δύσβατα εδάφη. Η παγκόσμια πρεμιέρα του μοντέλου θα πραγματοποιηθεί σε έκθεση οχημάτων αναψυχής στην κοινότητα Λε Μπουρζέ, λίγο έξω από το Παρίσι, το διάστημα 28 Σεπτεμβρίου-6 Οκτωβρίου 2019.

Η συνάφεια του Boxer 4x4 concept με τη γοητεία της φύσης γίνεται εμφανής μέσω του χρώματος Wanderlust Green, καθώς και κάποιων διακοσμητικών στοιχείων που αγκαλιάζουν το αμάξωμά του. Οι κεντρικοί προβολείς φέρουν επιθετική διάθεση, η μάσκα αποπνέει νεωτερικότητα, ενώ για την προστασία του αμαξώματος φροντίζει μια σειρά εξαρτημάτων στο εμπρός, το πίσω τμήμα και στα πλευρά του.

Βασισμένο στο Peugeot Boxer L3, το μοντέλο φέρει μήκος 6 μ, αλλά έχει δεχτεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να προσφέρει αυξημένο εσωτερικό χώρο (10 τ.μ.) και να φιλοξενεί τρία άτομα. Τα τελευταία μπορούν άνετα να κινούνται εντός τεσσάρων διακριτών ζωνών, μίας κουζίνας/τραπεζαρίας, ενός υπνοδωματίου, ενός μπάνιου και της καμπίνας του οδηγού.

Την περιπετειώδη ατμόσφαιρα ενισχύει η αφθονία ξύλινων επενδύσεων, χωρίς, ωστόσο, να απουσιάζουν και κάποιες “σπορ αναφορές” μέσω των επενδύσεων Alcantara στο χρώμα Greval Grey (έντονες στην πόρτα), οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τα Peugeot e-208 GT, 508 HYBRID GT, 508 SW HYBRID GT and 3008 HYBRID4. Επιπροσθέτως, έντονη είναι και η παρουσία ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία ενσαρκώνουν το όραμα της εταιρείας για «πράσινες» μετακινήσεις. Επιπλέον, η προστασία του περιβάλλοντος εξυπηρετείται και μέσω της συμμόρφωσης του πετρελαιοκινητήρα BlueHDi 165, στις νέες εκπομπών ρύπων Εuro 6.

Οι κάτοχοι του Boxer 4x4 concept καλούνται να «διαχειριστούν» τρία (3) προφίλ οδήγησης:

 - 2WD mode: Για τις καθημερινές σας μετακινήσεις σε ομαλά εδάφη

 - 4WD mode:Το σύστημα μετάδοσης στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς

 - Lock mode: “κλείδωμα” του πίσω άξονα για πέρασμα από δύσκολα σημεία.

Καθοριστικό ρόλο στην υπερκέραση κάθε εμποδίου διαδραματίζουν και τα ελαστικά των υψηλών επιδόσεων της Goodrich, τα οποία πέρα από αντοχή, διακρίνονται και για το ξεχωριστό τους στιλ.

Στο εσωτερικό δεσπόζει η οθόνη αφής των 9 ιντσών, με ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, το οποίο ενημερώνει τον οδηγό για σημεία όπου είναι αδύνατη η πρόσβαση του (π.χ. χώροι στάθμευσης με χαμηλή οροφή).


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...