Η πειραματική Rolls-Royce 103EX επέστρεψε σπίτι της (video)

Την υποδέχτηκαν με… τιμές αρχηγού κράτους

  • -
  • -

Το γύρο του κόσμου έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια το «εκκεντρικό» πειραματικό μοντέλο της Rolls-Royce το οποίο το 2016 παρουσιάστηκε με το όνομα “Rolls-Royce Vision Next, ενώ στη συνέχεια αποκόμισε την κωδική ονομασία “103EX”.

Μετά το ταξίδι του ανά την υφήλιο, το φουτουριστικό, αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο επέστρεψε στο σπίτι της βρετανικής μάρκας στο Goodwood, συνοδευόμενο από την εξειδικευμένη ομάδα “Experimental Vehicle Team” η οποία ήταν υπεύθυνη για την προετοιμασία του μοντέλου πριν τις παρουσιάσεις του στο κοινό.

Η επιστροφή, μάλιστα, της 103EX στην έδρα της, έγινε με… τιμές αρχηγού κράτους, μιας και σύσσωμο το team της μάρκας δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ROLLS-ROYCE 103EX ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ



«Είμαστε πανευτυχείς που καλωσορίζουμε το 103EX πίσω στο Goodwood. Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σε διεθνείς υποχρεώσεις αισθανθήκαμε πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls-Royce Motor Cars, Torster Muller-Otvos.

To εντυπωσιακό μοντέλο διακρίνεται για την τολμηρή του σχεδιαστική προσέγγιση με το μακρύ καπό, το κουπέ αμάξωμα, τους ημικαλυμμένους τροχούς, καθώς και τις πόρτες που συνδυάζουν το στιλ «φτερά του γλάρου» για το επάνω τμήμα και ανάποδο άνοιγμα για το κάτω.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...