Ένα ευρύχωρο τροχόσπιτο, ιδανικό για κάμπινγκ από τη Ford

Οι campers απολαμβάνουν ανέσεις… ξενοδοχείου

  • -
  • -

Στην παρουσίαση  νέου Big Nugget Concept Campervan προχώρησε η Ford, στο πλαίσιο του φετινού Caravan Salon που πραγματοποιείται στο Duesseldorf της Γερμανίας.

Το νέο, πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της αμερικανικής μάρκας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς στα σχετικού τύπου οχήματα της εταιρείας “Westfalia” και βασίζεται στην έκδοση του Ford Transit με μακρύ μεταξόνιο και ψηλή οροφή. Ως εκ τούτου «απολαμβάνει» 13 κ.μ εσωτερικού χώρου με ωφέλιμο ύψος εντός αυτού πάνω από 2 μέτρα.

To βαν Big Nugget concept έχει μήκος 6 μέτρα και αξιοποιεί πλήρως τον πρόσθετο χώρο, διαμορφώνοντας τέσσερις πλήρως λειτουργικές περιοχές. Τα εμπρός καθίσματα περιστρέφονται δημιουργώντας ένα άνετο σαλόνι και τραπεζαρία, ενώ στη μέση του οχήματος υπάρχει ανεξάρτητο μπάνιο με λεκάνη τουαλέτας, νιπτήρα και ντους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ FORD RANGER RAPTOR - ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ

Οι campers, επίσης, μπορούν να ετοιμάσουν ένα γεύμα, μέσω μιας πρακτικής, μικρής κουζίνας με δύο εστίες υγραερίου, ενώ μεγάλη είναι και η χρησιμότητα του μεγάλου νεροχύτη και του ψυγείου των 70 λίτρων. Όσον αφορά τις ώρες ξεκούρασης, αυτές περνάνε ευχάριστα στην περιοχή της κρεβατοκάμαρας, όπου δεσπόζει ένα κρεβάτι μήκους 2 μέτρων.

Το πρωτότυπο Big Nugget Concept campervan δεν αποκλείεται να περάσει τη γραμμή της παραγωγής διατιθέμενο στην ευρωπαϊκή αγορά, μαζί με το υπάρχον Transit Custom Nugget Camper.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...