Συνεργασία της Cupra με το ποδοσφαιρικό μεγαθήριο Μπαρτσελόνα (video)

Οι δύο εταίροι μοιράζονται το ίδιο όραμα για καινοτομία και διαφήμιση της πόλης της Βαρκελώνης ανά τον κόσμο

  • -
  • -

Στο πλευρό ενός εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων παγκοσμίως στέκεται η Cupra, μέσω της σύναψης πενταετούς συνεργασίας με το ευρωπαϊκό «μεγαθήριο» Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα, η μάρκα από τη Βαρκελώνη θα συμμαχήσει με το ποδοσφαιρικό «καμάρι» της πόλης, αποτελώντας τον Επίσημο Πάροχο Αυτοκινήτων και Εταίρο Κινητικότητας.

Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία «δραπετεύει» από τα στενά όρια μιας παραδοσιακής συνεργασίας και βασίζεται σε τρεις στρατηγικούς πυλώνες: Αμφότεροι οι εταίροι εδρεύουν στη Βαρκελώνη και μοιράζονται το ίδιο όραμα για τη βελτίωση της εικόνας της πόλης ανά τον κόσμο. Επίσης, και οι δύο επιθυμούν ν’ αναδείξουν νέα ταλέντα και να προωθήσουν την καινοτομία.  Διακρίνονται από πάθος, φιλοδοξίες και παγκόσμια απήχηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΗΝ CUPRA

Δεδομένων των ανωτέρω, η διμερής συνεργασία θα επιφέρει μοναδικές εμπειρίες στους οπαδούς παγκοσμίως, ενώ θα εστιάσει και στην εξέλιξη κάποιων πρότζεκτ που θα υλοποιηθούν γύρω από το γήπεδο των «Μπλαουγκράνα», Camp Nou, και θα αφορούν την αστική κινητικότα.

Επιπροσθέτως, πέρα από Επίσημος Πάροχος Αυτοκινήτων και Εταίρος Κινητικότητας, η Cupra θα συνιστά και ένας εκ των Επίσημων

Χορηγών

.

Σημειώνεται πως η ξεχωριστή αυτή συμμαχία θα περιλαμβάνει μια σειρά εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία του γηπέδου ενώ, μέσα στο Camp Nou θα βρίσκεται και το Cupra VIP Box.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...