Βαλίτσες 12.600 ευρώ για τη McLaren GT

Αν έχεις άνετα τις 200.000 ευρώ για ένα supercar, οι βαλίτσες είναι το λιγότερο

  • -
  • -

H McLaren προωθεί ιδιαίτερα την πρακτικότητα του φρέσκου supercar της, της νέας GT. Όχι άδικα, μιας και οι ιδιοκτήτες της έχουν στη διάθεσή τους συνολικά 570 λίτρα. Επειδή όμως αυτός ο χώρος δεν είναι ενιαίος, θα πρέπει να υπάρχουν και οι σωστές βαλίτσες, ώστε να βρίσκουν τη θέση τους στο εσωτερικό του εντυπωσιακού μοντέλου. Πάνω σε αυτό το πρότζεκτ ασχολήθηκε και η McLaren Special Operations (MSO), η οποία λάνσαρε μια σειρά βαλιτσών ειδικά για τη νέα GT. Η σειρά αυτή αποτελείται από 3 διαφορετικές βαλίτσες, σχεδιασμένες να βρίσκουν τη θέση τους σε συγκεκριμένα σημεία του αυτοκινήτου.

Τόσο οι βαλίτσες όσο και η McLaren GT MSO έκαναν την εμφάνισή τους στο απερχόμενο Pebble Beach. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από Ιταλούς, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τις ίδιες ραφές και τα ίδια δέρματα που συναντά κανείς στο εσωτερικό της McLaren GT.

Οι τσάντες θα είναι διαθέσιμες από τον Σεπτέμβρη με τιμές που θα ξεκινάνε από τα 1.880 ευρώ, ωστόσο ολόκληρη η συλλογή των βαλιτσών θα φτάνει τις 12.600 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...