Bugatti: Σκέψεις για αυτοκίνητο με τελική 500 km/h!

Ο πρόεδρος της γαλλικής μάρκας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο διεύρυνσης της γκάμας με ένα CUV

  • -
  • -

Σοβαρά φαίνεται πως εξετάζει η Bugatti το ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός αυτοκινήτου το οποίο θα είναι ικανό να αγγίζει την ταχύτητα των 500 km/h.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Automobile Magazine, o πρόεδρος της γαλλικής μάρκας, Stephan Winkelmann, εστίασε στα μελλοντικά σχέδια της Bugatti, όπου σε περίοπτη θέση βρίσκεται η «τελειοποίηση» της Chiron.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΗΣ BUGATTI CHIRON;

Στο πλαίσιο αυτό, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραγωγής μιας νέας, σκληροπυρηνικής Chiron η οποία θα φέρει τελική ταχύτητα 500 km/h. Όπως τόνισε, ωστόσο, προκειμένου να καταστεί το ανωτέρω δυνατό πρέπει να συντρέξουν οι κατάλληλες οικονομικές συνθήκες, καθώς και η εύρεση μιας εταιρείας η οποία θα μπορεί να κατασκευάσει τα κατάλληλα ελαστικά.

Σκέψεις για CUV υψηλών επιδόσεων

Ερωτηθείς, ακόμη, αναφορικά με το ενδεχόμενο διεύρυνσης της γκάμας με ένα CUV, o κραταιός άνδρας της Bugatti, τόνισε πως «έχουμε ολοκληρώσει τη σχεδίασή του και μερικοί πιθανοί αγοραστές ήδη την έχουν εγκρίνει». Διευκρίνισε, ωστόσο, πως δεν έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση.

Τέλος, μίλησε για τους λόγους που σκέφτονται τη δημιουργία ενός CUV και όχι ενός ηλεκτρικού hypercar εξηγώντας πως «τα crossover έχουν μεγάλη ζήτηση. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει κατασκευάσει ένα CUV που συνδυάζει πολυτέλεια και υψηλές επιδόσεις. Επίσης, οι μπαταρίες προς το παρόν δεν επιτρέπουν την κατασκευή ενός ηλεκτρικού hypercar».


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...