H μεγάλη γιορτή της Citroen για τα 100 χρόνια ζωής της (video)

Μεγάλη ατραξιόν τα μοντέλα που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορία της μάρκας

  • -
  • -

Τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής γιορτάζει φέτος η Citroen, η οποία χρωστάει τόσο την ίδρυσή της όσο και την… ονομασία της στον Γάλλο βιομήχανο André-Gustave Citroën.

Τα 100 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτου αποτέλεσαν τη σπίθα που πυροδότησε τη διεξαγωγή μιας μοναδικής γιορτής, η οποία διεξήχθη το διάστημα 19-21 Ιουλίου στην Κοιλάδα του Λίγηρα και δη στην πόλη La Ferte - Vidame.

Με διοργανωτή το “Citroen Centenary Celebration Club”, το “παρών” έδωσαν χιλιάδες επισκέπτες και φίλοι της μάρκας οι οποίοι είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη Citroen, καθώς και να συστηθούν με την ομορφιά της φύσης στην περιοχή, η οποία μοιάζει να είναι βγαλμένη από παραμύθι.

Μεγάλες ατραξιόν αποτέλεσαν, ομολογουμένως, τα μοντέλα που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην ιστορίας της γαλλικής μάρκας, καταγράφοντας μεγάλο όγκο πωλήσεων και γνωρίζοντας τεράστια δημοφιλία.

Μεταξύ αυτών τα Type H, C3, SM, Rosalie, Visa, Type B2, CX και ZX, ενώ απαρατήρητα δεν πέρασαν και μια σειρά πρωτότυπων, όπως το φουτουριστικό, αμιγώς ηλεκτρικό Ami One Concept.

Όπως καθίσταται καταφανές από το βίντεο που ανάρτησε η μάρκα στο Youtube, το «πάρτι» στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία, με όσους βρέθηκαν εκεί να απολαμβάνουν τις στιγμές με την… ψυχή τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...