Τώρα το Volkswagen Polo κάτω από 13.000 ευρώ!

Η συγκεκριμένη τιμή ισχύει για την έκδοση 1.0 80 PS και αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

  • -
  • -

Στην τιμή των 12.950 ευρώ προσφέρεται στην Ελλάδα η βασική έκδοση του Volkswagen Polo, ενός εκ των πρώτων σε πωλήσεις μοντέλων της γερμανικής μάρκας διεθνώς.

Η συγκεκριμένη τιμή, η οποία θα είναι σε ισχύ για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων, αφορά αποκλειστικά την έκδοση Trendline με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO των 80 ίππων και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 ευρώ.

Η έκδοση Trendline του supermini προσφέρει υψηλά  επίπεδα ασφάλειας και άνεσης, σε οδηγό και επιβάτες. Ανάμεσα σε άλλα στοιχεία εξοπλισμού, το μοντέλο διαθέτει σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist) με σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης (City Emergency Braking) και σύστημα αναγνώρισης πεζών (Pedestrian Monitoring). Περαιτέρω ασφάλεια, ακόμη, παρέχει το σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού (Fatigue Detection), όπως επίσης το σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα (Hill Start Assist).

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN POLO 1.0 TSI 95 PS Beats

Επιπροσθέτως, το Volkswagen Polo ενσωματώνει σύστημα πολυμέσων/Infotainment Composition Colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5” και υπολογιστή ταξιδιού PLUS, Volkswagen Connect, σύστημα αερόσακων κεφαλής για οδηγό και όλους τους επιβάτες, καθώς και εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων και λειτουργία Leaving/Coming Home.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Kosmocar-Volkswagen ή στο www.volkswagen.gr

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...