Υψηλές πωλήσεις για το νέο Citroen C5 Aircross

Ένας στους δύο ιδιοκτήτες του μεσαίου SUV επιλέγει την κορυφαία έκδοση εξοπλισμού

  • -
  • -

Ένα ιδιαίτερα θετικό εμπορικό momentum καταγράφει η Citroen το πρώτο μισό του 2019, κάτι που αποδεικνύεται από τις πωλήσεις περισσότερων από 50.000 μονάδων του μεσαίου SUV μοντέλου C5 Aircross.

Ο ανωτέρω αριθμός πωλήσεων έχει καταστήσει το μοντέλο σε τρίτο δημοφιλέστερο της γαλλικής μάρκας –μετά το σούπερμινι C3 και C3 Aircross Compact SUV.

CITROEN REVERSE SALES: ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ 5ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

Η «ξέφρενη» εμπορική πορεία της φίρμας αποτυπώνεται, μάλιστα, και στο γεγονός πως σχεδόν μία στις τέσσερις πωληθείσες μονάδες της Citroen, παγκοσμίως, φέρουν την… ετικέτα είτε του C3 Aircross, είτε του νέου C5 Aircross. Ακόμη πιο εντυπωσιακές είναι και οι εμπορικές επιδόσεις των δύο μοντέλων εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η αναλογία αντιστοιχεί σε μία στις τρεις μονάδες.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ CITROEN C5 AIRCROSS 1.5 BLUEHDi 130 PS EAT8

To άθροισμα των παραπάνω επιδόσεων έχουν αναδείξει τη Citroen στη μάρκα με τη μεγαλύτερη «άνθηση», συγκριτικά με τα 12 κορυφαία (σε επίπεδο πωλήσεων) brands, στην Ευρώπη, το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.

Επιπλέον, ένα στα δύο μοντέλα C5 Aircross που ταξινομούνται διεθνώς είναι εφοδιασμένο με το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού Shine.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...