“Βρέχει” δολάρια και οι οδηγοί σταματούν για να μαζέψουν όσα περισσότερα μπορούν (vid)

«Επιστρέψτε τα επειδή θα σας αναζητήσουμε», ανέφερε η αστυνομία

  • -
  • -

«Έβρεξε»… χρήμα την περασμένη Τρίτη σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας ΝτεΚάλμπ στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ, με τους παριστάμενους οδηγούς να γεμίζουν ασφυκτικά τις τσέπες τους με δολάρια.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το WSB TV Atlana, ο δρόμος πλημμύρισε με λεφτά, όταν άνοιξε κατά λάθος η πλευρική πόρτα ενός τεθωρακισμένου οχήματος χρηματαποστολής. Το θέαμα εξέπληξε τους οδηγούς, με τους περισσότερους να σταματούν και να προσπαθούν να συλλέξουν όσα χαρτονομίσματα προλάβαιναν.

Σύμφωνα, μάλιστα με τον αρχιφύλακα Robert Parsons, η αξία των χρημάτων που κατέκλυσαν το οδόστρωμα ανέρχεται στα 175.000 δολάρια.

Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα στους οδηγούς να επιστρέψουν τα λεφτά, διότι, σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου: «Για όσους δεν επιστρέφουν τα λεφτά, έχουμε στην κατοχή μας βιντεο και των αριθμό των πινακίδων τους. Έχουμε στοιχεία για τους ανθρώπους στον αυτοκινητόδρομο. Αυτό που ζητάμε είναι τα επιστρέψουν. Μην μας αναγκάσετε να αρχίσουμε να σας αναζητάμε. Επιστρέψτε τα μόνοι σας, αλλιώς θα απαγγελθούν κατηγορίες».

Σημειωτέον, πως μέχρι και τις πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, τουλάχιστον έξι άνθρωποι επισκέφτηκαν τα γραφεία της αστυνομίας επιστρέφοντας τα χρήματα που είχαν συλλέξει τη μέρα του συμβάντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...