Νέο Mazda3: Σχεδιαστικά… Το κορυφαίο των κορυφαίων

Το ολοκαίνουριο μικρομεσαίο της ιαπωνικής μάρκας βραβεύτηκε στο πλαίσιο του θεσμού “Red Dot”

  • -
  • -

H εμφάνιση διαδραματίζει, για πολλούς, ξεχωριστό ρόλο στην επιλογή ενός αυτοκινήτου. Με γνώμονα τον συγκεκριμένο τομέα, το ολοκαίνουριο Mazda3 δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Απόδειξη συνιστά η βράβευσή του στον θεσμό βραβείων σχεδίασης “Red Dot”, στο πλαίσιο του οποίου το μικρομεσαίο μοντέλο απέσπασε τον τίτλο “Best of the Best” (κορυφαίο των κορυφαίων).

Σχεδιαστικός πυλώνας του Mazda3 αποτελεί η φιλοσοφία Kodo. To μοντέλο ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων, για το μακρύ καπό του, τα λεπτά φωτιστικά σώματα, τη μεγάλη ενιαία εισαγωγή αέρα σε μαύρο χρώμα.

Επιπροσθέτως, τα βλέμματα μαγνητίζει η γραμμή των παραθύρων που υψώνεται συνθέτοντας ένα τρίγωνο στις πίσω πόρτες, ενώ, παράλληλα, αναδύει την αίσθηση του κουπέ αμαξώματος.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ MAZDA3 SKYACTIV-G 2.0 AUTO

Το βραβείο παρέλαβαν από κοινού ο Επικεφαλής του Παγκόσμιου Τμήματος Σχεδίασης της Mazda Motor Corporation, Ikuo Maeda, ο Διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος σχεδίασης, Jo Stenuit, και ο Επικεφαλής Σχεδιαστής Yasutake Tsuchida.

Ο θεσμός των Red Dot Award συνιστά μια «μεγάλη γιορτή» επιβράβευσης των προϊόντων που καινοτομούν μέσω της σχεδίασής τους. Η ειδική επιτροπή απαρτίζεται από ανεξάρτητους σχεδιαστές, ακαδημαϊκούς και ειδικούς δημοσιογράφους, οι οποίοι κάθε χρόνο αξιολογούν γύρω στα 5.500 προϊόντα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...