10χρονα μαθαίνουν να οδηγούν με μια Bentley Flying Spur

Η τιμή για κάθε μάθημα είναι λίγο… τσουχτερή

  • -
  • -

Με γοργούς ρυθμούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρευνες που καταδεικνύουν πως τα μαθήματα οδήγησης σε άτομα που δεν έχουν συμπληρώσει το απαραίτητο ηλικιακό όριο για την απόκτηση διπλώματος ενδέχεται να επιφέρουν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι η μείωση κατά 50% του αριθμού των ατυχημάτων που προκαλούν οι νέοι οδηγοί το πρώτο εξάμηνου που ακολουθεί της απόκτησης της άδειας οδήγησης.

Ορμώμενη από τις εν λόγω έρευνες, η βρετανική σχολή οδήγησης για ηλικίες μέχρι 17 ετών, Young Driver, υιοθετεί μια ριζοσπαστική –για πολλούς- απόφαση, δια της τοποθέτησης πιτσιρικάδων ηλικίας 10 ετών πίσω από το τιμόνι μιας Bentley.

Ειδικότερα, οι μελλοντικοί οδηγοί που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν μια Bentley Flying Spur, η οποία φορά έναν εξάλιτρο twin turbo V12 κινητήρα απόδοσης 568 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΕΑ BENTLEY FLYING SPUR: ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ 635 ΙΠΠΟΥΣ

Για την ασφάλεια, ωστόσο, των ενθουσιωδών πιτσιρικάδων, τα μαθήματα οδήγησης δεν θα πραγματοποιούνται στο οδικό δίκτυο, αλλά σε 14 ειδικά διαμορφωμένους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας . Επιπλέον, στη θέση του συνοδηγού θα μπορεί να κάθεται ένας γονιός, ο οποίος θα επιβλέπει το τέκνο του.

Σημειώνεται πως η τιμή ανά μάθημα 30 λεπτών στο τιμόνι της Bentley Flying Spur ανέρχεται στις 49,99 λίρες, ήτοι 55,60 ευρώ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...