Ποια Lamborghini είναι η αιτία που διπλασίασε τις πωλήσεις της η εταιρεία;

Το πρώτο 6μηνο του 2019 έφτασε συνολικά τις 4.553 μονάδες

  • -
  • -

Πολλοί είναι αυτοί που δυσανασχέτησαν στην ιδέα πως η Lambroghini θα ακολουθήσει την τάση της εποχής και θα παρουσιάσει ένα νέο SUV. Ευτυχώς όμως για αυτή, αλλά και λίγους φαν της φίρμας, που δεν άκουσε τους αποθαρρυντικούς "ψιθύρους" και προχώρησε στην πράξη. Το αποτέλεσμα ήταν να κατασκευάσει (για δεύτερη φορά στην ιστορία της) ένα SUV, την εντυπωσιακή Urus.

Η Lamborghini Urus είναι ο λόγος που η ιταλική εταιρεία ανέβασε τις πωλήσεις της στα ύψη, ειδικά στο πρώτο μισό του 2019. Από την πρώτη μέρα του Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Ιουνίου, η φίρμα πούλησε 2.693 Urus, ξεπερνώντας τις συνδυαστικές πωλήσεις των Huracan και Aventador. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η “μικρή” Lambo με 1.211 πωλήσεις, ενώ το θηρίο με τον V12 έφτασε παρέδωσε 649 αντίτυπα.

Συνολικά αγγίζει τις 4.553 πωλήσεις, που είναι αυξημένες κατά 96% σε σχέση με την ίδια χρονική περίοδο, το 2018. Οι Η.Π.Α. αποτελούν το “φιλέτο” της Lamborghini, μιας και εκεί σημειώνει τις περισσότερες πωλήσεις.


Τι άλλο περιμένουμε από τη Lamborghini;

Σίγουρα μια πιο εκρηκτική έκδοση της Urus και η εταιρεία θα ακολουθήσει για ακόμα μια φορά την τάση, προσθέτοντας ηλεκτροκινητήρες στα θηριώδη μοτέρ της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...