Gocar Magazine #67: Avant Garde

Τολμηρά μοντέλα, μπροστά από την εποχή τους, βάζουν τη σφραγίδα τους στο νέο τεύχος

  • -
  • -

Ένας ενδιαφέρον μήνας ήταν αυτός που πέρασε για το GOCAR Magazine. Ταξιδέψαμε μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για να οδηγήσουμε τη θηριώδη Mercedes-Benz GLS, ενώ οδηγήσαμε επί ελληνικού εδάφους πολλά νέα μοντέλα με έντονη προσωπικότητα. Νέο χρώμα στην αγορά των B-SUV, δίνει το DS 3 Crossback, με τη σχεδίασή του, την ποιότητα και την άνεση που προσφέρει.

Το Kia Sportage 48V Hybrid προφέρει οικονομία σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, ενώ το SEAT Tarraco εντυπωσιάζει με τους χώρους του και το ισπανικό του ταπεραμέντο στο δρόμο. Η μεγάλη επιστροφή της Mazda στην Ελλάδα μας βρήκε να δοκιμάζουμε το νέο ποιοτικό σε όλους τους τομείς Mazda3. Τον σπορ χαρακτήρα του Audi A1 Sportback αναδεικνύει η ισχυρή κινητήρια έκδοση των 200 ίππων, ενώ το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενισχύει την άνεση του Opel Grandland X 1.2T.

Το νέο Renault Clio ανανεώνει τη σχέση του με την κορυφή, με την τεράστια BMW X7 που οδηγήσαμε στη Ρουμανία να τα έχει όλα στον υπερθετικό. Επίσης, απολαύσαμε την κορυφαία πολυτέλεια της BMW Σειράς 7 οδηγώντας την στη Βουλγαρία. Τα Opel Corsa-e και Grandland X Hybrid4 σηματοδοτούν τις εξελίξεις με το μέλλον να είναι ηλεκτρικό, όχι μόνο στο δρόμο, αλλά και στην πίστα, όπως διαπιστώσαμε στον αγώνα της Formula-E που παρακολουθήσαμε με τη Nissan στην Αυστρία. Τέλος, κάναμε το Αθήνα - Θεσσαλονίκη με ένα Suzuki Swift Hybrid, χωρίς διόδια και με μόνο 50 ευρώ στην τσέπη.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #67 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

BMW ΣΕΙΡΑ 7

BMW X7

Mercedes-Benz GLS

Renault Clio

 

TEST DRIVE

Audi A1 Sportback 40 TFSI

DS 3 Crossback 1.2 PureTech 100

Kia Sportage 1.6d 48V Hybrid

Mazda3 2.0 auto

Opel Grandland X 1.2T AT8

SEAT Tarraco 1.5 TSI

 

TREND CAR

Bentley Flying Spur

Hyundai Kona Hybrid

Mercedes-Benz GLB

 

FEATURES

Formula-E

Opel Corsa-e & Grandland X Hybrid4

Rich Boys - Chip Cars

 

VIDEO THEME

Suzuki Swift Hybrid

Volkswagen ID record

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...