Greek Freak στο παρκέ, Άνθρωπος κρατώντας το βραβείο του MVP (video)

Σύσσωμος ο κόσμος του αθλητισμού υποκλίνεται στο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποτελεί και με τη… βούλα τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα στον πλανήτη Γη.

  • -
  • -

Στιγμές δόξας και μεγαλείου βιώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς παρέλαβε το βραβείο KIA MVP Award, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες.

Ο “Greek Freak” αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του μαγικού κόσμου του NBA για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.

Η ύψιστη αγωνιστή διάκριση του ηγέτη των Milwaukee Bucks αποτελεί το επιστέγασμα μιας εντυπωσιακής παρουσίας στα παρκέ, με τον «δικό μας» Γιάννη να μετράει 27,7 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 5,9 ασίστ, οδηγώντας τα «Ελάφια» στην κορυφή της κανονικής περιόδου σε όλο το NBA.

Το άκουσμα του ονόματός του από τον κομισάριο του NBA, τον γέμισε με δάκρυα χαράς, με τον 24χρονο αθλητή να αισθάνεται πως οι θυσίες του ανταμείφθηκαν.

Την απονομή του βραβείου ακολούθησε μία καθηλωτική ομιλία, όπου ξεχώρισαν οι αναφορές στον πατέρα του –τον είχε «χάσει» τον Σεπτέμβριο του 2017- ο οποίος, όπως, δήλωσε ο Γιάννης, αποτελεί την αστείρευτη πηγή άντλησης θάρρους και κουράγιου, ώστε να μην τα παρατάει.

«Πάντοτε όταν περνάω στο παρκέ σκέφτομαι τον πατέρα μου που με πίεζε να παίζω όλο και πιο σκληρά, ακόμα και όταν το κορμί μου πονάει», δήλωσε ο κορυφαίος παίχτης του πλανήτη για το έτος 2018-2019 συνεχίζοντας με τα εξής λόγια.«Όπως μου είχε πει ο πατέρας μου, πάντα να θέλεις περισσότερα, όμως να μην είσαι άπληστος», συμπλήρωσε, αποσπώντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν η μητέρα του και τα αδέρφια του.

Η βράβευση του Γιάννη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλά «τοτέμ» της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας του πλανήτη να τον αποθεώνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πέντε φορές πρωταθλητής του NBA με τους Los Angeles Lakers, Kobe Bryant:

“Δικέ μου… (σ.σ. βιώνεις) το μεγαλείο του M.V.P. Επόμενο βήμα: Το πρωτάθλημα”, ήταν η χαρακτηριστική ανάρτηση του Black Mamba στο facebook.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο δεύτερος παίχτης στην ιστορία των Milwaukee Bucks, μετά τον Kareem Abdul Jabbar, που τιμάται με το βραβείο του MVP.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...