“Στο τέλος τα αυτοκίνητα θα παραγγέλνουν πίτσα”. Πράγματι!

Η Chevrolet αξιοποιεί τα marketplace και προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα υποβολής παραγγελιών

  • -
  • -

Λίγα χρόνια πριν, η σκέψη να διενεργούμε πολλές από τις καθημερινές μας ασχολίες μέσω του αυτοκινήτου μας, παρέπεμπε στο απώτερο μέλλον. Σήμερα, οι αλματώδεις εξελίξεις στην τεχνολογία έχουν μετατρέψει αυτή τη σκέψη σε πραγματικότητα.

Ένας τομέας στον οποίο επαφίεται η ενσωματωμένη προηγμένη τεχνολογία των αυτοκινήτων είναι και η διατροφή μας. Όχι, τα οχήματα δεν έχουν φτάσει στο σημείο να λύνουν τα χέρια μας, μαγειρεύοντας, αλλά μπορούν να μας βοηθήσουν στην αποστολή παραγγελιών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Chevrolet τελευταίας γενιάς. Πολλά εκ των μοντέλων της αμερικανικής μάρκας που πέρασαν τη γραμμή παραγωγής μετά το 2017 φιλοξενούν οθόνη αφής η οποία ενσωματώνει μια πλατφόρμα Marketplace. Οι οδηγοί, λοιπόν, των συγκεκριμένων μοντέλων, μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου μπορούν να παραγγείλουν pizza από τη γνωστή εταιρεία Domino’s.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!

Ειρήσθω εν παρόδω πως το Marketplace αποτελεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου συνευρίσκονται προμηθευτές και αγοραστές και διενεργούνται αγοραπωλησίες ειδών ή υπηρεσιών.

Η δημιουργία Marketplaces είναι το σήμα κατατεθέν της Amazon αλλά και της Rakuten και φυσικά του eBay ενώ και άλλοι παίκτες από παρεμφερή αντικείμενα, όπως η Skroutz, μπαίνουν στο χώρο.

Κλείνοντας την παρένθεση, οι κάτοχοι Chevrolet, για να πραγματοποιήσουν μια παραγγελία, οφείλουν να έχουν δημιουργήσει ένα δωρεάν προφίλ στη Domino’s είτε online είτε κατευθείαν μέσω της εφαρμογής της επιχείρησης.

Επιπροσθέτως, δίνεται η δυνατότητα διασύνδεσης του υφιστάμενου προφίλ με το αυτοκίνητο, κάτι που επιτρέπει την αποθήκευση της αγαπημένης παραγγελίας των επιβατών και της υποβολής μιας νέας με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...