Το Honda SH300i ABS με 5.430 ευρώ

Και με κεντρική βαλίτσα στον βασικό εξοπλισμό

  • -
  • -

Το Honda SH300i προσφέρεται από την Αφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. με νέα μειωμένη τιμή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την έκδοση SH300i TOP CASE ABS ΜΥ18, η οποία στον στάνταρ εξοπλισμό διαθέτει κεντρική βαλίτσα και κοστίζει 5.430 ευρώ. Η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας, ανακοίνωσε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο για κάθε μοτοσικλέτα και scooter.

Το SH300i είναι το σκούτερ εφοδιάζεται με τον υγρόψυκτο 4-βάλβιδος 1-κύλινδρο κινητήρα των 279 cc εξοπλίζεται με σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού σε βρεγμένο οδόστρωμα. Η έξυπνη τεχνολογία χαμηλής τριβής και η συμβατότητα με τις προδιαγραφές Euro4, παρέχουν χαμηλή εκπομπή ρύπων και βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης. 

 

Οι μικρές διαστάσεις και οι 16 ιντσών τροχοί μπροστά και πίσω, συμπληρώνουν την εικόνα σε ότι αφορά τη σταθερότητα σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα. Το SH300i διαθέτει προβολέα και πίσω φως LED, που ενισχύει το σύγχρονο στυλ και παρέχει ιδανικό φωτισμό. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος, αδιάβροχο και κλειδαριά. Το έξυπνο κλειδί επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα, χωρίς τη χρήση συμβατικού κλειδιού.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...