Η Lego διέρρευσε ένα νέο μοντέλο;

Μοιάζει έντονα με το επερχόμενο μοντέλο της Land Rover

  • -
  • -

H Lego είναι γνωστή για τα διάσημα τουβλάκια της και όχι για τις… διαρροές νέων αυτοκινήτων. Αλλά μάλλον σήμερα, η γνωστή δανέζικη εταιρεία φαίνεται να ξύπνησε ανάποδα αποκαλύπτοντας το νέο Land Rover Defender στη σειρά Lego Technic. 

 

Σε ειδησεογραφικό site, The Brothers Brick, συναντάμε άρθρα για τα Lego. Εκεί αναρτήθηκε ένα ακυκλοφόρητο -προς το παρόν- προϊόν με τον χαρακτηρισμό μιας “ρέπλικα ενός θρυλικού οχήματος με off-road δυνατότητες”. Ωστόσο, χάρη στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το παιχνίδι μοιάζει πολύ στο επερχόμενο Defender.

 

Αναμφίβολα, μπορούμε να βρούμε αρκετές ομοιότητες, όπως είναι η γρίλια, οι μπάρες και οι τροχοί. Η μόνη διαφορά που μπορεί να μας κάνει να αμφισβητήσουμε αυτή την υπόθεση είναι το καπό και τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα.

 

Αναφορικά με το Lego, το Defender αποτελείται από 2.573 κομμάτια. Το σύστημα διεύθυνσης λειτουργεί κανονικά, κιβώτιο ταχυτήτων, τρία διαφορικά και ανεξάρτητη ανάρτηση. Είναι 22 cm σε ύψος, 42 cm σε μήκος και 20 cm σε πλάτος.

 

Το νέο Lego Defender θα αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο, ενώ -προς το παρόν- δεν γνωρίζουμε ακόμα την τιμή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...