Εκτοξεύτηκαν οι πωλήσεις της Peugeot στην Ελλάδα το 2019

Η ανοδική εμπορική πορεία των μοντέλων της Peugeot επί ελληνικούς εδάφους πλημμύρισε με περηφάνια την Peugeot France

  • -
  • -

Εξαιρετική κρίνεται η εμπορική πορεία της Peugeot στην Ελλάδα το διάστημα Ιανουάριος-Μάιος 2019, κάτι που αποτυπώνεται στην αύξηση των ταξινομήσεών της κατά 14 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Καθοριστικό ρόλο στην εκτόξευση των πωλήσεων διαδραμάτισε και η δημοφιλία του μοντέλου Peugeot 3008, το οποίο κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 60% συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους. Επίσης, το μοντέλο σημείωσε παρόμοια αύξηση και στα πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού Allure & GT Line.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 508 1.6 PURETECH EAT8 GT-LINE

Οι ανωτέρω εξαιρετικές επιδόσεις, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τα «κεντρικά» της μάρκας, με τους επικεφαλής της Peugeot να συγχαίρουν την ελληνική αντιπροσωπεία, μέσω ανάρτησης στο κεντρικό λογαριασμό στο Twitter.

«(σ.σ. Αισθανόμαστε) περήφανοι για τα τελευταία αποτελέσματα της Peugeot στην Ελλάδα και ειδικά για εκείνα που αφορούν το εξαιρετικό SUV 3008. Συγχαρητήρια», ήταν το μήνυμα της Peugeot.

Σημειώνεται πως το μερίδιο αγοράς της Peugeot στην Ελλάδα συνολικά έχει τετραπλασιαστεί από το 2013 και την ανάληψη της μάρκας από τον Όμιλο Συγγελίδη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...