Όλα έτοιμα για τις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2019»

Το «παρών» θα δώσει η συντριπτική πλειονότητα των κατασκευαστών, ενώ μεγάλη είναι η προσμονή και για το ανοιχτό πάρτι

  • -
  • -

Ενώπιον όλων των μοντέλων του 2019 θα έρθουν οι φίλοι των δύο τροχών, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ημέρες Μοτοσυκλέτας», η οποία διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Η μεγάλη γιορτή του… αναβάτη θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 20/6 έως και την Κυριακή 23/6 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, Ερμού και Πειραιώς.

Το «παρών» θα δώσει η συντριπτική πλειονότητα των κατασκευαστών δίπλα σε μοναδικές δημιουργίες Custom και ξεχωριστές παρουσίες από κλασσικά μοντέλα εποχής.

Aprilia, Ducati, Honda, Kawasaki, Harley, MV Agusta, KTM, Husqvarna, Triumph, Yamaha, Indian, Fantic Caballero, Bajaj, Moto Guzzi, Royal Enfiled και Oracle συνιστούν την πολυμελή «οικογένεια» μαρκών με την οποία μπορούν να συστηθούν οι μοτοσυκλετιστές.

Επιπροσθέτως, εκεί θα βρίσκεται και η Ελληνική Λέσχη κλασσικής μοτοσυκλέτας, με ένα αφιέρωμα στην ιταλική “The Italian Job”, σχολή, η Ιαπωνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, η οποία θα ανατρέξει στην 50ετή ιστορία της Yamaha στην Ελλάδα, όπως επίσης και το caferacer.gr. Ξεχωριστή θα είναι η παρουσία και της φουτουριστικής DCR-018 της ελληνικής εταιρείας DNA.

Πέρα από τα εντυπωσιακά μοντέλα, οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις προτάσεις από το χώρο των αξεσουάρ, των λιπαντικών και άλλων παροχών, ενώ στο μεγάλο bazaar της Μοτοκίνησης θα διατίθενται ενδιαφέροντα προϊόντα με εκπτώσεις έως και 70%.

Όσον αφορά τις απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης, αυτές θα προσφέρονται στο μπαρ με streedfood και δυνατές μουσικές, ενώ για την περαιτέρω ψυχαγωγία των επισκεπτών θα φροντίσει το ανοιχτό πάρτι (22/6, 21:00) στο περίπτερο της Harley-Davidson Athena, με live performance από τον Jack Heart Νίκο Κοκολάκη και την μπάντα The Love Ghosts Jack Heart & The Love Ghosts!

Ταυτότητα διοργάνωσης

Έναρξη: Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Λήξη: Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Εγκαταστάσεις: Παλιό αμαξοστάσιο ΟΣΥ

Περιοχή: Γκάζι – Κεραμεικός, στη συμβολή Πειραιώς και Ερμού

Τιμή εισιτηρίου: 5€ (7€ για όλες τις ημέρες)

Η είσοδος σε νέους κάτω των 20 ετών είναι δωρεάν

Ώρες Λειτουργίας

Πέμπτη & Παρασκευή: 16:00-21:00
Σάββατο & Κυριακή: 11:00-21:00
Ελεύθερη στάθμευση μόνο για δίκυκλα στον πεζόδρομο της οδού Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τις γραμμές του ηλεκτρικού και με την πρόσβαση να γίνεται από τη γέφυρα Πουλόπουλου.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...