Σε περιοδεία ανά την Ελλάδα τα SUV της Volkswagen

Οι φίλοι της γερμανικής μάρκας μπορούν να οδηγήσουν τα T-Cross, T-Roc, Tiguan και Tοuareg, καθώς και άλλα δημοφιλή μοντέλα

  • -
  • -

Την ευκαιρία να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα της γκάμας των SUV της Volkswagen προσφέρει στους οδηγούς η γερμανική μάρκα μέσα από το “Volkswagen SUV & Sport Live”.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο road-show, το οποίο, μετά από μία σύντομη παρουσία στη Θεσσαλονίκη - απ’ όπου ξεκίνησε τις προηγούμενες μέρες – καταφτάνει και στην Αθήνα (18/6) όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η Kosmocar-Volkswagen, τα T-Cross, T-Roc, Tiguan και Touareg ενσωματώνουν προηγμένη τεχνολογία, ελκυστικό design και υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας.

Επιπροσθέτως, οι επισκέπτες θα μπορούν να καθίσουν πίσω από το τιμόνι και των Arteon R-Line, Golf R-Line, καθώς και των Polo GTI και UP! GTI, ενώ σε συγκεκριμένα μοντέλα θα ισχύσουν και σημαντικές προσφορές.

Το κοινό θα έχει πρόσβαση στο Volkswagen SUV & Sport Live από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

 

Τρίτη 18 Ιουνίου, KARENTA ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη 19 Ιουνίου,VOLKSWAGEN-ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΓΡΑΤΣΙΑΣ

Παρασκευή 21 Ιουνίου, KARENTA ΜΑΡΟΥΣΙ

Δευτέρα 24 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ

Τρίτη 25 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-AUTOCLUB

Τετάρτη 26 Ιουνίου, KARENTA ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου, VOLKSWAGEN-ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του VOLKSWAGEN SUV & SPORT LIVE, μπορείτε να βρείτε στο VOLKSWAGEN_SUV&SPORT_LIVE!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...