Με τιμή 14.518 ευρώ το νέο Peugeot Partner Van

Η ανταγωνιστική τιμή του μικρού βαν της γαλλικής μάρκας αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

  • -
  • -

 Στην τιμή των 14.518 ευρώ προ ΦΠΑ προσφέρεται το νέο Peugeot Partner, το μικρό βαν της γαλλικής μάρκας που κέρδισε τον ευρωπαϊκό τίτλο “Διεθνές Βαν της Χρονιάς”. Η παραπάνω ανταγωνιστική τιμή (ο ΦΠΑ είναι 3.081 ευρώ) αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Το Partner είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος (L1 μήκους 4,4 μέτρων και L2 μήκους 4,75 μέτρων), τα οποία επιτρέπουν την άνετη μεταφορά έως και τριών ατόμων, ενώ χωράνε αντικείμενα έως 4,4 κ.μ. (ανάλογα με την έκδοση). Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 1.6 BlueHDi 100 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 508 1.6 PURETECH EAT8 GT-LINE

Το μικρό βαν διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, το Pro και το Premium. Το πρώτο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (hill start assist), κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, ηχοσύστημα με MP3, θύρα USB και σύνδεση Bluetooth. Η έκδοση Premium προσθέτει cruise control, προβολείς ομίχλης, ανιχνευτή χαμηλής πίεσης ελαστικών, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Παράλληλα, το PEUGEOT PARTNER εφοδιάζεται με το PEUGEOT i-Cockpit®, την εργονομική και τεχνολογική καινοτομία της γαλλικής μάρκας, με τον κάθε επαγγελματία να έχει την ευχέρεια  δημιουργίας τη δικής του, εξατομικευμένης διαμόρφωσης.

 


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...