8 δώρα για τον… μπαμπά!

Πλησιάζει η γιορτή του πατέρα και παρακάτω μπορείτε να βρείτε 8… λόγους για να τον κάνετε να χαμογελάσει

  • -
  • -

Αν δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι δώρο θα του κάνετε, τότε σίγουρα η παρακάτω λίστα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

 

Tile Pro

Βρες εύκολα τα κλειδιά σου

Πόσες φορές σου έχει τύχει να ψάχνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας σου; Για έναν περίεργο λόγο, αυτό συμβαίνει συνήθως στους μπαμπάδες που το έχουν… «χαμένο». Γι’ αυτό λοιπόν τώρα είναι η ευκαιρία να του χαρήσεις αυτό το ξεχωριστό gadget. Το Tile Pro είναι μια συσκευή, η οποία αγκιστρώνεται επάνω στα κλειδιά σας και παράγει έναν δυνατό ήχο κάθε φορά που αναζητάς τα κλειδιά σου. Ο ήχος ενεργοποιείται μέσω του smartphone, μιας και η συσκευή διαθέτει bluetooth. Η εταιρεία υπόσχεται μπαταρία για “μια ολόκληρη ζωή”, ενώ ο ήχος ακούγεται από 90 μέτρα μακριά. Το κόστος από το ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon είναι 31 ευρώ.

 

DJI Osmo Action

Ήρθε να ταράξει την κατηγορία

Η πρώτη και πιο φρέσκια action κάμερα της εταιρείας DJI παρουσιάστηκε με στόχο να αντιμετωπίσει τη δημοφιλία της GoPro. Διαθέτει φακό 12 ΜΡ και μπορεί να φωτογραφίσει σε JPG και RAW αρχεία, ενώ από πλευράς βίντεο η ανάλυσή της φτάνει τα 4Κ με 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Σύμφωνα με τη φίρμα, υπάρχει ένα σύστημα ψύξης για να μη ζεσταίνεται κατά τη λήψη. RockSteady ονομάζει η DJI τον ψηφιακό σταθεροποιητή για πολύ σταθερά πλάνα. Αυτό που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες κάμερες δράσης είναι η δεύτερη οθόνη (δίπλα από τον φακό), διευκολύνοντας αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν vlogs και selfies. Η ενδεικτική του τιμή είναι 379 ευρώ και μπορείς να την παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

Autoplush Plush Cars

Μαξιλαράκι Miata

Είναι ο μπαμπάς σου λάτρης του διθέσιου roadster, που έχει αφήσει ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο; Μπορεί να μην είναι πλέον παιδί, αλλά κάπου μέσα του νιώθει ακόμα έτσι. Γι’ αυτό θα εκτιμήσει αυτό το ιδιαίτερο μαξιλαράκι με το σχήμα της πρώτης γενιάς Mazda MX-5. Είναι από καλής ποιότητας υλικό και φέρει την υπογραφή μιας ελβετικής εταιρείας, Autoplush. Αν πάλι ο μπαμπάς σας έχει άλλη… αδυναμία, η φίρμα προσφέρει μαξιλαράκια άλλων μοντέλων όπως είναι το Renault Twingo van, το Fiat 500 και έναν τράκτορα. Το κόστος είναι μόνο 23 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις από εδώ.

 

LEGO Ford Mustang 1967

Muscle car για τον μπαμπά

Είναι δύσκολο να μην εντυπωσιαστεί κάποιος από μια Mustang, ειδικά αν αυτή είναι του 1967 σε έκδοση Fastback. Δεν έχει σημασία όμως που είναι της συλλογής LEGO CreatorExpert, ο μπαμπάς θα το… εκτιμήσει! Πρόκειται για το αποτελούμενο από 1.470 εξαρτήματα και έχει μήκος 34 εκ., πλάτος 14 εκ. και ύψος 10 εκ. Σε όλα τα καταστήματα με προϊόντα LEGO, με προτεινόμενη λιανική τιμή 159.99 ευρώ.

 

Volkswagen T1

Το θρυλικό van στο… σαλόνι σου

Το εμβληματικό van που έχει αφήσει εποχή, τώρα και σε 3D παζλ. Με πραγματικές ρόδες που γυρίζουν, μπορείτε να ταξιδέψετε στο… παρελθόν και συγκεκριμένα στη δεκαετία του 1960. Το Volkswagen T1 αποτελείται από 162 κομμάτια και η κλίμακά του είναι 1:18. Η τεχνολογία Easyclick εγγυάται στην σωστή σύνδεση και φυσικά δεν απαιτείται χρήση κόλλας. Τα πλαστικά κομμάτια κάνουν το θρυλικό van να μοιάζει σαν αληθινό και να ξεχωρίζει λόγω της σταθερής κατασκευής. Το T1 διατίθεται και στα ελληνικά καταστήματα για αγορά με ενδεικτική τιμή τα 24 ευρώ.

 

Ferrari Hard-Shell Suitcase

Στέκεται όρθια σε κάθε περίπτωση

Σίγουρα θα ξεχωρίζει με τη σκληρή βαλίτσα της Ferrari, ειδικά αν επιλέξεις να του χαρίσεις την κόκκινη απόχρωση. Διατίθεται και σε άλλες δύο αποχρώσεις: γκρι και μπλε, ωστόσο ότι έχει το όνομα Ferrari, το κόκκινο είναι αυτό που αρμόζει περισσότερο. Το εξωτερικό περίβλημα είναι από μεταλλικό πολυκαρμπονικό υλικό και εξοπλίζεται με 4 διπλά ροδάκια, με αποτέλεσμα –όπως αναφέρει η εταιρεία- η βαλίτσα μπορεί να σταθεί όρθια είτε είναι γεμάτη είτε είναι άδεια. Η εργονομική χειρολαβή είναι από μαλακό υλικό, ενώ το εσωτερικό διαθέτει πρακτικές θήκες με φερμουάρ. Οι διαστάσεις του είναι 76 x 50 x 32 cm και η τιμή του φτάνει τα 360 ευρώ, χωρίς τα έξοδα αποστολής. Για παραγγελίες επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της Ferrari ΕΔΩ.

 

Aston Martin

Περιορισμένης «κοπής»

Τώρα μπορείς να κάνεις τον μπαμπά σου να νιώσει σαν τον James Bond. Βάλτου ένα μαρτίνι και άφησέ τον να θαυμάζει τα βρετανικά sport μοντέλα στο… ημερολόγιο της Aston Martin. To ξεχωριστό καλεντάρι είναι για λίγους, μιας και είναι περιορισμένης παραγωγής, ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά. Εκτός όμως από τα εντυπωσιακά μοντέλα της όπως είναι η Vantage, υπάρχει και μήνας αφιερωμένος στο μονοθέσιο της Aston Martin Red Bull Racing με το οποίο διαγωνίζεται οι Max Verstappen και Pierre Gasly. Οι διαστάσεις του είναι 447 x 593 mm και το κόστος είναι 40 ευρώ. Σύμφωνα με το site, απ’ όπου μπορείς να το παραγγείλεις, αναφέρει ότι ο χρόνος παράδοσης από 1 έως 5 ημέρες.

 

LEGO Bugatti Chiron

«Αντίγραφο» της πραγματικής Chiron

Ίσως να μην έχεις χρήματα για την αγορά της πραγματικής Bugatti Chiron και είναι κάτι το φυσιολογικό, γι’ αυτό και θα στρέψεις το βλέμμα κάπου αλλού και ας μην έχει 1.500 ίππους. Αν θέλεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τον μπαμπά σου, η LEGO προτείνει τη Bugatti Chiron κλίμακας 1:8, που αποτελείται από 3.599 κομμάτια και κοστίζει 460 ευρώ. Σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι, τι μπορεί να έχει που να αξίζει τόσα πολλά ένα… LEGO; Η λεπτομέρεια που έχει δοθεί είναι αξιοσημείωτη. Από την ενεργή αεροτομή στο πίσω μέρος και τα κινούμενα paddles πίσω από το τιμόνι μέχρι και τα κινούμενα πιστόνια του κινητήρα W16 αναβαθμίζουν την εικόνα ενός «απλού» LEGO. Βρες το από ΕΔΩ.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...