Τα νέα αυτοκίνητα που φέρνει η FCA στην Ελλάδα το 2020

Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, δύο υβριδικά και ένα premium pick up

  • -
  • -

Τα πλάνα της Fiat Chrysler Automobiles για την Ελλάδα παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, Γιώργος Μπακόπουλος. Αφορμή στάθηκε και η ένταξη της Jeep στο… χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Στη διαδρομή από τη Fiat Βελμάρ στη Νέα Ερυθραία έως το Ranch στο Σοφικό Κορινθίας, είχαμε την ευκαιρία να «επανασυστηθούμε» με ορισμένα από τα μοντέλα των Fiat, Abarth, Alfa Romeo και Jeep.

Στο «πήγαινε» σταθήκαμε τυχεροί στην κλήρωση και πήραμε το κλειδί της απολαυστικής Alfa Romeo Giulia Veloce με τους 280 ίππους, ενώ στην επιστροφή… χαλαρώσαμε μέσα στο Jeep Compass 2.0 diesel.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO GIULIA VELOCE

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Μπακόπουλος αναφέρθηκε στα προσεχή (εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020) πλάνα του Ομίλου FCA στην Ελλάδα. Περιλαμβάνουν το λανσάρισμα τεσσάρων νέων αυτοκινήτων, του αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500, των plug-in υβριδικών Jeep Ranagade και Compass, καθώς και του pick up της Jeep, του Gladiator.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κάλυψη που προσφέρει πλέον η αντιπροσωπεία της Jeep στους κατόχους μοντέλων της μάρκας, στη διαθεσιμότητα νέων αυτοκινήτων - «υπάρχει φουλ κάλυψη σε απόθεμα» - και στη σημαντική παρακαταθήκη που αφήνει ο Όμιλος Συγγελίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ JEEP

Κληθείς να σχολιάσει την – ανεπιτυχή τελικά – απόπειρα συγχώνευσης της FCA με την Renault, ο κ. Μπακόπουλος χαρακτήρισε «κίνηση μονόδρομο» τη στρατηγική συνεργασία ανάμεσα σε ομίλους.

Ο Αντιπρόεδρος της FCA Bank, Διονύσης Ξανθάκος, παρουσίασε την ιστορία της χρηματοδότησης στην Ελλάδα (από το 1991 ως Fiat Credit) αλλά και τα νέα προϊόντα. Από το 2020 η LEASYS θα προσφέρει υπηρεσίες μίσθωσης και διαρκούς κινητικότητας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...