Το νέο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά (video)

Ούτε όταν νίκησε τον Φέντερερ δεν ένιωσε τόσο χαρούμενος

  • -
  • -

«Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο», είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την αξιομνημόνευτη νίκη του απέναντι στον «θρύλο» του τένις, Roger Federer, στο Australian Open 2019. Και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του, μάλλον είχε δίκιο.

Λίγους μήνες μετά, ο Τσιτσιπάς φαίνεται πως βίωσε μια ανάλογη έκρηξη συναισθημάτων. Όχι, όμως, λόγω κάποιας αγωνιστικής διάκρισης.

Το «χρυσό» αγόρι του ελληνικού τένις αγόρασε ένα Tesla Model 3, το οποίο φαίνεται πως το «ερωτεύτηκε» από την… πρώτη ματιά.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Σε vlog στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube βλέπουμε τον Στέφανο παρέα με ένα φίλο και συναθλητή του να βρίσκονται στο Μονακό –όπου και διαμένει- και να ετοιμάζονται για την προπόνηση.

Από τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα και προτού αναχωρήσει για την προπόνηση ο 20χρονος τενίστας γνωστοποιεί πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, επιφυλάσσοντας στους φαν του μια έκπληξη.

Η προπόνηση τελειώνει και φτάνει η ώρα να συναντήσει τον πατέρα του σε μια ακαδημία τένις όπου θα διενεργηθεί και η παραλαβή του αυτοκινήτου. Για τη μετακίνηση του Στέφανου, μάλιστα, φροντίζει ένας Έλληνας.

Η ώρα της «γνωριμίας» με το Tesla Model 3, έφτασε. «Δεν το πιστεύω», επαναλαμβάνει, έκπληκτος, ο Τσιτσιπας, προτού εισπράξει ένα πείραγμα από τον πατέρα του: «Απομακρύνσου από το αυτοκίνητο. Θα ενεργοποιήσω το σύστημα ασφαλείας και όλες οι κάμερες θα αρχίσουν να σας καταγράφουν».

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ TESLA MODEL X ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Στέφανος φαίνεται ανήμπορος να πιστέψει τη χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, όπως επίσης και το γεγονός πως το αυτοκίνητο ανοίγει μέσω της επαφής με ένα κλειδί – τύπου κάρτας.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματάνε εκεί. Ο Νο6 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη θα επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο προκειμένου να διανύσει τα πρώτα του χιλιόμετρα με το νέο του αυτοκίνητο- έστω από τη θέση του συνοδηγού.

Η επιτάχυνση του αυτοκινήτου τον αφήνει με το… στόμα ανοιχτό, ενώ η χαρά του αποτυπώνεται ανάγλυφα στις κραυγές ενθουσιασμού που «βγάζει».

«Είμαι περήφανος που είμαι ιδιοκτήτης ενός Tesla, που αποτελώ μέρος αυτού του εγχειρήματος και αυτής της ιδέας, έτσι ώστε να συνεισφέρω στην προσπάθεια διάσωσης του πλανήτη. Αυτό το αυτοκίνητο είναι απλά απίστευτο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εμφανώς γοητευμένος από το καινούριο του απόκτημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...