Μια “άγρια” Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio στο Gumball 3000

Το SUV επιδόσεων της Alfa Romeo εφοδιάζεται με τον 2.9 V6 Twin-Turbo ισχύος 510 ίππων

  • -
  • -

Πράσινες ζάντες, ομόχρωμα τετράφυλλα τριφύλλια, μια φαρδιά γραμμή που διαπερνά καπό και  αμάξωμα, καθώς και ένα... φίδι στα πλευρά, συνθέτουν το «άγριο» προφίλ της Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio που δημιούργησε η Alfa Romeo Design Centre.

Αφορμή της εντυπωσιακής σχεδιαστικής διαμόρφωσης του μοντέλου συνιστά το 21ο Gumball 3000, μια ξεχωριστή φιλανθρωπική διοργάνωση που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει παροχή βοήθειας σε προγράμματα για νέους, πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ: ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ALFA ROMEO STELVIO QUADRIFOGLIO



Στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής γιορτής του αυτοκινήτου, μια πληθώρα εντυπωσιακών μοντέλων θα διανύσουν περίπου 5.000 χλμ σε ανοικτούς στην κυκλοφορία δρόμους. Φέτος, η εκκίνηση δόθηκε στη Μύκονο (7 Ιουνίου), ενώ τερματικός προορισμός αποτελεί η Ibiza (15 Ιουνίου). Ενδιάμεσος σταθμός θα είναι το Balocco, το κέντρο δοκιμών της FCA όπου η Alfa Romeo εξελίσσει όλα τα μοντέλα της.  Στη συνέχεια η διαδρομή θα περάσει από το Μονακό και τη Βαρκελώνη πριν τερματίσει στις Βαλεαρίδες νήσους.

Σημειώνεται πως το SUV επιδόσεων της Alfa Romeo εφοδιάζεται με τον 2.9 V6 Twin-Turbo ισχύος 510 ίππωνκαι σύστημα τετρακίνησης Q4.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...