Nissan Leaf Nismo RC: “Ατραξιόν” του μεγάλου τελικού του Champions League

Το επιβλητικό Wanda Metropolitano θα πλημμυρίσει από 363 + 1 ηλεκτρικά Nissan

  • -
  • -

Τον πέμπτο χρόνο της χορηγικής συνεργασίας της με το Champions League απολαμβάνει η Nissan, και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάζει από την τον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Τόσο οι αξιωματούχοι του Champions League όσο και οι φίλαθλοι, οι οποίοι θα κατακλύσουν το γήπεδο Wanda Metropolitano, θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν με τα ηλεκτρικά οχήματα της Nissan.

Πρόκειται για 363 Nissan Leaf και e-NV200 βαν τα οποία θα οποία θα συνθέσουν έναν επιβλητικό στόλο οχημάτων, διανύοντας, συνολικά, 220.000 km.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF

Μεγάλη «ατραξιόν», παράλληλα, θα αποτελέσει και ένα αγωνιστικό Nissan Leaf Nismo RC 2.0, το οποίο θα φιλοξενήσει τον άλλοτε «αστέρα» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Roberto Carlos.

Ο 46χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος έχει επωμιστεί… την ευθύνη της μεταφοράς του τροπαίου από το φεστιβάλ της διοργάνωσης (UEFA Champions Festival) που πραγματοποιείται στη μαδριλένικη πλατεία Puerta de Sol, στο επιβλητικό στάδιο Wanda Metropolitano.

Το Leaf Nismo RC 2.0 διαθέτει σύστημα τετρακίνησης, επιθετική όψη, ενώ η συνδυαστική απόδοση των δύο ηλεκτροκινητήρων του να ανέρχεται σε 360 ίππους και 600 Nm ροπής, νούμερα υπερδιπλάσια, συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF NISMO RC ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...