Εντυπωσιακό βίντεο 30 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστή το Nissan Leaf (vid)

Και συμπρωταγωνίστρια την κάτοχο παγκοσμίου ρεκόρ στην πτήση με wingsuit, Roberta Macino

  • -
  • -

Όλη της τη φαντασία χρησιμοποίησε η ομάδα Marketing της Nissan στις ΗΠΑ, προκειμένου να «χτίσει» τη νέα διαφημιστική καμπάνια του, Nissan Leaf, το οποίο προσφέρεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τα 32.990€.

Ειδικότερα, επιστράτευσε την κάτοχο παγκοσμίου ρεκόρ στην πτήση με wingsuit, Roberta Macino, η οποία μετρά στο ενεργητικό της πάνω από 10.000 ελεύθερες πτώσεις (sky dives) και 450 άλματα βάσης (base jumps).

Στη ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια της ιαπωνικής μάρκας, με τίτλο “Freedom to Move”, διακρίνεται η διεθνούς φήμης αθλήτρια να πραγματοποιεί εναέριους ελιγμούς ανάμεσα σε ουρανοξύστες, ενώ σ’ ένα σημείο «μετενσαρκώνεται» σε Nissan Leaf.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ NISSAN LEAF

Η πλοκή της καμπάνιας αποσκοπεί στην αναπαράσταση της «πλαστικότητας» του 100% ηλεκτροκίνητου μοντέλου, το οποίο είναι γεννημένο για να υπηρετεί τις ανάγκες για αστική κινητικότητα.

«Έχουμε διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που βιώνουν την εμπειρία οδήγησης ενός EV, λατρεύουν πραγματικά την άμεση επιτάχυνση, την ησυχία στην καμπίνα και όλη την έξυπνη τεχνολογία που καθιστά  την οδήγηση λιγότερο αγχωτική», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing Communications and Media της Nissan North America, Allyson Witherspoon.

Τον Μάρτιο, το Nissan LEAF, έγινε το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  αυτοκίνητο που έχει ξεπεράσει τις 400.000 πωλήσεις, εδραιώνοντας την  θέση του ως το πρώτο παγκοσμίως σε πωλήσεις, στην κατηγορία του. Ως μέρος του εταιρικού οράματος  M.O.V.E. 2022, η Nissan έχει ανακοινώσει ότι θα φέρει επτά νέα, αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην παγκόσμια αγορά,  έως το 2022.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...