Τιμές και εξοπλισμοί του Skoda Scala

Βασικός κινητήρας ο 1.0 TSI με 95 ίππους

  • -
  • -

Η νέα είσοδος στην mainstream κατηγορία των compact οικογενειακών hatch αφορά το Scala. Παρά τις μεγάλες διαστάσεις του (μήκος 4,36 μ. και μεταξόνιο 2,65 μ), τo μοντέλο της Skoda βασίζεται στην μικρή πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου Volkswagen.

Η Kosmocar-Skoda ανακοίνωσε τις τιμές του μοντέλου, οι οποίες αρχίζουν από τα 14.880 ευρώ στην έκδοση εξοπλισμού Active, με τον 1.0 TSI κινητήρα των 95 ίππων και το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει επίσης τον 1.0 TSI 116 PS, τον 1.5 TSI 150 PS και τον 1.6 TDI 116 PS.

Πατήστε εδώ για να δείτε τιμές και εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του Skoda Scala.

Το νέο Skoda εφοδιάζεται με συστήματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε μεγαλύτερα και ακριβότερα αυτοκίνητα. Η λίστα περιλαμβάνει έως 9 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, το Crew Protect Assist (κλείνει τα παράθυρα και σφίγγει τις ζώνες αν επίκειται σύγκρουση), το Multi-Collision Brake (σταματά το αυτοκίνητο μετά από ατύχημα, ώστε να αποφευχθεί καραμπόλα), Emergency Call (ειδοποιεί αυτόματα τις αρχές σε περίπτωση ατυχήματος), σύνδεση WiFi, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...