Ένα Οpel Zafira Life εμπνευσμένο από το βαν της “Ομάδας Α”

Η cult αμερικανική τηλεοπτική σειρά ‘A-Team’ φαίνεται πως έχει σημαδέψει τους ανθρώπους της Opel

  • -
  • -

Μαζί με τα ειδικά μοντέλα 120 Years και την παγκόσμια πρεμιέρα της τέταρτης γενιάς του πολυμορφικού Opel Zafira Life, στην πίστα Motorsport Arena Oschersleben, η γερμανική μάρκα αποκαλύπτει και το πρωτότυπο βαν “O-Team Zafira Life”.

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του Opel Zafira Life, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το βαν που μετέφερε την ομάδα της γνωστής τηλεοπτικής σειράς δράσης του 80’, «Ομάδα Α» (A-Team).

Το πρωτότυπο όχημα θα φέρει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το εμβληματικό τηλεοπτικό βαν, όπως είναι οι μεγάλοι τροχοί, οι εμπρός μπάρες και η πίσω αεροτομή, αλλά και μια σημαντική διαφορά: Τη θέση της κοκκινόμαυρης απόχρωσης, παίρνει η τριχρωμία άσπρο, κίτρινο και μπλε, η οποία προέρχεται από το πολυβραβευμένο Opel GT X Experimental.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ OPEL CROSSLAND X 1.2T 130 PS

Για το O(pel) Team Zafira Life έχει επιλεχτεί το εξαθέσιο Zafira Life “medium”, με μακρύ μεταξόνιο και πλήρη εξοπλισμό ως βάση για την έκδοση “O”. Κάτω από το καπό βρυχάται ένας δίλιτρος V8 πετρελαιοκινήτηρας απόδοσης 177 ίππων με μέγιστη ροπή 400 Nm, ενώ για τη μετάδοση της ισχύος στους εμπρός τροχούς φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων.

Στο εσωτερικό δεσπόζει ένας πρόσθετος ενισχυτής, καθώς και ηχεία υψηλών επιδόσεων, τα οποία μετατρέπουν το όχημα σε… συναυλιακό χώρο με ισχύ συστήματος 800 watts. Στο μαγευτικό μουσικό ταξίδι του οδηγού και του συνοδηγού, συμβάλλουν, τα σπορ καθίσματα υψηλών απαιτήσεων από το Insignia GSi, ενώ όσοι κάθονται στη δεύτερη και τρίτη σειρά θα βιώνουν την εμπειρία των περιστρεφόμενων πολυθρόνων, με επένδυση δέρματος και Αlcantara.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...