Καρέ-καρέ η διάρρηξη ενός Tesla από απόσταση… αναπνοής (video)

Οι περιμετρικές κάμερες του ηλεκτρικού μοντέλου κατέγραψαν τη δράση των διαρρηκτών

  • -
  • -

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο απαθανατίζεται, από απόσταση αναπνοής, η άψογα εκτελεσμένη διάρρηξη ενός Tesla Model 3 σε χώρο στάθμευσης στην πόλη Mountain View των ΗΠΑ.

Η καταγραφή του γεγονότος πραγματοποιήθηκε μέσω της λειτουργίας “Sentry Mode” του Tesla, η οποία «εποπτεύει» τον περιβάλλοντα χώρα του αυτοκινήτου.

Όπως δείχνει και το βίντεο, μια ομάδα ληστών πλησίασε με το όχημά τους το σταθμευμένο Model 3, παρκάροντας με την όπισθεν ακριβώς δίπλα του.

Στη συνέχεια, δράση ανέλαβε ο συνοδηγός του οχήματος κάνοντας… στην κυριολεξία θρύψαλα το πλευρικό πίσω τζάμι του Model 3.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: TESLA MODEL S ΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ

Βέβαια, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους περαστικούς, δημιούργησε μια αυτοσχέδια «κρυψώνα», διατηρώντας ανοιχτές και τις δύο πλευρικές πόρτες του οχήματός του.

Μετέπειτα, ακολούθησε το σχέδιό του «ευλαβικά», πραγματοποιώντας ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις που θα τον προφυλάσσανε από τα «αδιάκριτα» βλέμματα.

Εν τέλει, το σχέδιο διάρρηξης καρποφόρησε, με τους ληστές να καταφέρνουν να αποσπάσουν μια τσάντα πλάτης. Για κακή τους τύχη, ωστόσο, οι περιμετρικές κάμερες του Tesla Model 3 καταγράψανε τόσο την πινακίδα του οχήματος των ληστών, όσο και το πρόσωπο ενός εκ των πρωταγωνιστών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ "TESLA" 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...