Δήμος Αθηναίων: Επιστροφή πινακίδων ενόψει εκλογών

Εξαιρούνται οι παραβάτες που στάθμευσαν σε ράμπα ΑμεΑ

  • -
  • -

Στην επιστροφή των πινακίδων που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας προχωρά ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο τη διευκόλυνση των πολιτών στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Η παραλαβή των πινακίδων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών ξεκινά από σήμερα, 22 Μαΐου, με καταληκτική ημερομηνία τις 24 Μαΐου (Παρασκευή), ενώ αφορά όσες είχαν αφαιρεθεί μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου. Οι πολίτες μπορούν να τις παραλάβουν από τα γραφεία της της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1οςόροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το απόγευμα.

Προκειμένου, ωστόσο, να πραγματοποιηθεί η επιστροφή, απαραίτητη προϋπόθεση συνιστά η καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτο πρόσωπο).

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Σημειώνεται δε πως από την ευεργετική πρωτοβουλία του Δήμου εξαιρούνται όσοι είχαν «χάσει» τις πινακίδες τους λόγω παραβάσεων αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ) καθώς και όσοι συνδέονται με εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...