Top 10 αυτοκίνητα που αγοράζουν οι ποδοσφαιριστές της Premier League

Πρόκειται για πολυτελή αυτοκίνητα που η αγορά τους γίνεται μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων

  • -
  • -

Πέρα από την αγάπη τους για τη «στρογγυλή θεά», η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών είναι γνωστοί και για την «τρέλα» τους για τα αυτοκίνητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Cristiano Ronaldo, το γκαράζ του οποίου «κοσμείται» από δύο Bugatti Veyron και μια Chiron.

Ποια είναι, όμως, τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των ποδοσφαιριστών του –κατά πολλούς- κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη, της Premier League;

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρηματοδότησης για την αγορά πολυτελών αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η JBR Capital, προχώρησε σε συλλογή των στοιχείων της και δημοσιεύει τη λίστα με τα πρώτα 10 αυτοκίνητα που αγοράζουν οι ποδοσφαιριστές της Premier με χρηματοδότηση. Ακολουθεί η λίστα:

 1. Range Rover Sport SVR

 2. Bentley Continental GT

 3. Mercedes-Benz G-Class

 4. Audi RS 6 Avant

 5. Ferrari 488 Spider

 6. Lamborghini Huracan Spyder

 7. Range Rover Autobiography

 8. Maserati GranCabrio

 9. Bentley Bentayga Onyx

 10. Ford Mustang Fastback



Όπως δείχνουν τα στοιχεία της λίστας, μεγάλη δημοφιλία έχουν τα μεγάλα SUV (Range Rover Sport SVR, Mercedes- Benz G-Class), χωρίς, ωστόσο, να απουσιάζουν και διαχρονικά hypercars όπως η Lamborghini Huracan Spyder, η Bentley Continental GT και Ferrari 488 Spider.

Τα τελευταία δε χρόνια, παρατηρείται και η ανάδυση νέων προσφιλών αυτοκινήτων, κάτι που  επισήμανε με δηλώσεις του και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της JBR Capital, Darren Selig:

“Δεν προκαλεί έκπληξη πως οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν χάσει την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια, μάρκες όπως η Jeep, η Porsche και McLaren έχουν αντικατασταθεί από τις Audi, Maserati και Ford".

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...