Τα 120 πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ένας φίλος της Opel

Μπορεί να αυτοαποκαλείσαι οπαδός της Opel, πρέπει να το αποδείξεις, ωστόσο, στην πράξη

  • -
  • -

Μια λίστα με τα 120 πράγματα που πρέπει να κάνει όποιος αυτοαποκαλείται οπαδός της Opel δημιούργησε το διαδικτυακό περιοδικό Opel Post, εξ αφορμής της επετείου των 120 χρόνων της φίρμας στην παραγωγή αυτοκινήτων.

Το μαγκαζίνο έλαβε περισσότερες από 200 προτάσεις από τους αναγνώστες του, πάνω στις οποίες βασίστηκε η συγκρότηση της λίστας. Στην κορυφή της, λοιπόν, βρίσκεται μία επίσκεψη στην πίστα της πόλης Oschersleben της Γερμανίας, όπου από τις 23-26 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το Opel Fan Festival, ένα εκ των μεγαλύτερων φεστιβάλ οπαδών στον κόσμο.

Για χάρη, μάλιστα, της προσεχούς γιορτής, η αγωνιστική πίστα θα μεταμορφωθεί, ενώ σε κυρίαρχο μότο αναδεικνύεται το «μότο» “Opelsleben XXIV-Back to Roots” (120 χρόνια Opel- Πίσω στις Ρίζες).

Από το μεγάλο «πάρτι» της εορτάζουας μάρκας δεν θα απουσιάσουν και οι παρουσίασεις. Ειδικότερα, την παγκόσμια πρεμιέρα του θα πραγματοποιήσει το νέο Opel Zafira Life, ενώ ντεμπούτο θα κάνει και ένα –προς το παρόν- μυστικό πρωτότυπο.

Ακολουθούν κάποια από τα υπόλοιπα 120 πράγματα που πρέπει να κάνει ή να γνωρίζει ένας οπαδός της Opel:

-Να έχει ανάψει τους προβολείς ενός Opel GT

-Να έχει οδηγήσει νύχτα χρησιμοποιώντας το σύστημα φωτισμού matrix της Opel

-Να γνωρίζει (ή να ανακαλύψει) ποια διασημότητα οδηγεί ένα δεξιοτίμονο Opel Insignia στην Αγγλία (στοιχείο: ο οδηγός έχει εμπλοκή στην Opel επί αρκετά χρόνια και αγαπά το ποδόσφαιρο)

-Να έχει βρει έναν ‘καρχαρία’ κρυμμένο στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου Opel, ή να έχει κάνει ένα νέο φίλο στο πίσω τμήμα ενός Opel Rekord Caravan

-Να έχει επισκεφθεί το Opel Baths στο Wiesbaden και να έχει απολαύσει τη θέα από την περιοχή του Rhine-Main

-Να έχει τραβήξει  μία selfie με τον Adam Opel στην παλιά κύρια είσοδο της Opel στο Rüsselsheim

-Να έχει παραγγείλει ένα “Manta-Teller” (γαστρονομικό αριστούργημα που αποτελείται από λουκάνικο κάρυ, chips, μαγιονέζα και ketchup)

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ OPEL CROSSLAND X 1.2T 130 PS 

Μεταξύ των άλλων, οι οπαδοί Opel πρέπει να γνωρίζουν τα “Green Monster” και “Black Widow”, και να έχουν διοργανώσει ένα οικογενειακό πικνίκ με αυτοκίνητο Opel. Επίσης πρέπει να έχουν δει μία συγκεκριμένη ταινία της Brigitte Bardot .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι φίλοι της μάρκας μπορούν να επισκεφθούν το www.opelpost.com, όπου περιλαμβάνονται και τα 120 πράγματα που είναι επιβεβλημένα για έναν ‘fan’ της Opel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...