Έρχεται στα τέλη του 2019 η νέα BMW Σειρά 1

Με κίνηση στους εμπρός τροχούς

  • -
  • -

Το χρονοδιάγραμμα λανσαρίσματος της νέας γενιάς της Σειράς 1 επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος του BMW Group, Harald Kruger. Μιλώντας κατά την ετήσια γενική συνέλευση του γερμανικού ομίλου, ανακοίνωσε ότι οι πρώτες παραδόσεις του compact οικογενειακού θα γίνουν στα τέλη του έτους.

Η νέα Σειρά 1 έχει ολοκληρώσει τις δοκιμές εξέλιξης, ορισμένες από τις οποίες έγιναν στην πίστα του Miramas, στη νότια Γαλλία. Το premium hatchback βασίζεται στη νέα αρχιτεκτονική της μάρκας, με κίνηση στους εμπρός τροχούς. Η κυριότερη έμφαση στη νέα Σειρά 1 έχει δοθεί σε δύο τομείς: στα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και στην προσφορά μεγαλύτερων χώρων, τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευές τους. Οι πίσω επιβάτες θα έχουν επιπλέον 33 mm για τα γόνατά τους και 19 mm για τα κεφάλια τους (σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο), ενώ το πορτμπαγκάζ έχει όγκο 380 lt (+20 lt).

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW ΣΕΙΡΑ 3

Πέρα από προσθιοκίνητες εκδόσεις θα υπάρχουν και 4x4, με το σύστημα xDrive. Παράλληλα, η νέα 1 Series θα δανείζεται από το ηλεκτρικό i3 την τεχνολογία ARB, που βελτιώνει τα επίπεδα πρόσφυσης και περιορίζει το φαινόμενο της υποστροφής πολύ πιο γρήγορα από τα συμβατικά συστήματα.

Κορυφαία έκδοση της νέας BMW 1, αυτή που θα «κοντράρει» την AMG A-Class, είναι η M135i xDrive. Με 2.0 TwinPower Turbo απόδοσης 306 ίππων και κίνηση σε όλους τους τροχούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...