Seat: «Γροθιά» στον παιδικό καρκίνο

Για άλλη μια χρονιά η «οικογένεια» της Seat στηρίζει τους μεγαλύτερους «μαχητές» της ζωής

  • -
  • -

Στο πλευρό των παιδιών που μάχονται ενάντια στον καρκίνο στάθηκε η «οικογένεια» της SEAT στο Martorell της Καταλονίας, πλημμυρίζοντάς τους μικρούς μας φίλους με χαρά και αισιοδοξία.

Αναλυτικότερα, περισσότεροι από 4.500 ενήλικες και 1.500 παιδιά έδωσαν βροντερό «παρών» στο 5ο SEAT Race, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών και συγκεντρώνοντας περισσότερα από 13.500 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην έρευνα για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία.

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε ταυτόχρονα αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ. για τους ενήλικες, ενώ τα παιδιά αγωνίστηκαν στο Arona Kids Run των 1000 μέτρων. Καθοριστική στην ομαλή διεξαγωγή του μεγάλου event ήταν και η συνεισφορά 200 εθελοντών.

Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση χάρισαν, επίσης, κάποιες ομάδες κρουστών, χορευτές Zumba, DJs, καθώς και η ατελείωτη μουσική. Σημαντική δραστηριότητα ήταν δε η Vintage Market με 25 pop-up καταστήματα πώλησης μεταχειρισμένων αντικειμένων, ενώ -μεταξύ άλλων- προσφέρθηκαν υπηρεσίες catering.

Οι νικητές του αγώνα δρόμου 10 χλμ. παρέλαβαν αναμνηστικό τρόπαιο από τον Dr. Christian Vollmer, SEAT’s Vice-president for Production and Logistics, ενώ εκείνοι που ξεχώρισαν στον αγώνα των 5 χλμ. από τον Dr. Fessel.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...