Το T-Cross και η Cara Delevingne είναι… ένα

Η Volkswagen έχρισε πρέσβειρα της καμπάνιας για το λανσάρισμα του μικρού SUV το διάσημο μοντέλο

  • -
  • -

Το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne επέλεξε η Volkswagen ως πρέσβειρα της καμπάνιας για το λανσάρισμα του ολοκαίνουριου compact SUV Τ-Cross επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Η 26χρονη Βρετανίδα θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος μιας ολοκληρωμένης διαφημιστικής εκστρατείας, η οποία θα περιλαμβάνει τηλεοπτικό σποτ, διαφημίσεις σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, καθώς και περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Οι ιθύνοντες της γερμανικής μάρκας υιοθετούν το μότο #MoreThan1Thing περιγράφοντας την ευελιξία και την πολυσχιδή προσωπικότητα που χαρακτηρίζει τόσο την Cara Delevigne όσο και το T-Cross, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Jurgen Stackmann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι υπεύθυνο για τις Πωλήσεις και το Μάρκετινγκ της Volkswagen:

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ VOLKSWAGEN T-CROSS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Η Cara Delevingne και το T-Cross αποτελούν ένα τέλειο “ζευγάρι”: Και οι δύο είναι ταλαντούχοι, νέοι και cool. H Cara συνιστά την προσωποποίηση για όσα πρεσβεύουμε σχετικά με το T-Cross –“Περισσότερα από ένα πράγμα”. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτή τη συνεργασία».

Η Cara Delevingne είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της τελευταίας δεκαετίας παγκοσμίως, με το βιογραφικό της να κοσμείται από σημαντικές επιτυχίες στον χώρο της υποκριτικής, του τραγουδιού, ενώ είναι γνωστή τόσο για την επιχειρηματική δραστηριότητά της όσο και την εθελοντική της δράση.



ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ T-CROSS ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

«Θεωρώ πως το T-Cross αντανακλά εμένα την ίδια, μιας και είναι διασκεδαστικό, διαφορετικό, ευέλικτο και νεανικό. Μπορεί να πάει από το ένα μέρος στο άλλο από τη μία στιγμή στην άλλη», δήλωσε χαρακτηριστικά το διάσημο μοντέλο, στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας της με τη Volkswagen.

Αναφορικά με το ολοκαίνουριο T-Cross, αυτό αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια των SUV της VW και τοποθετείται στο κάτω άκρο της γκάμας.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...