LeasePlan Hellas: Βραβεύτηκε στα Sales Excellence Awards για 5η συνεχή χρονιά

Η εταιρεία απέσπασε ένα Gold και ένα Silver βραβείο, ενώ τιμώμενο πρόσωπο αποτέλεσε και ο κ.Φίλιππος Ζαγοριανάκος

  • -
  • -

Σημαντικά βραβεία για τις πρακτικές πωλήσεών της στην Ελλάδα απέσπασε η Lease Plan Hellas, στο πλαίσιο της εκδήλωσης των Sales Excellence Awards 2019,που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής. H εταιρεία - ηγέτης στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης στη χώρα μας βραβεύεται από τον συγκεκριμένο θεσμό για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία τιμήθηκε με το Gold βραβείο στην κατηγορία “Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς (Υπηρεσίες), ως επιβράβευση της συνολικής εμπορικής της δραστηριότητας για το 2018. Ακόμη, κατέκτησε το βραβείο Silver στην κατηγορία “Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων” στην ενότητα “Καινοτομία & Πελατοκεντρικότητα”, χάρη στην επιτυχημένη αξιοποίηση της πληροφορικής και του Internet στην αυτοματοποίηση και αναβάθμιση των πωλητών εντός και εκτός της εταιρείας, αλλά και γενικότερα των διαδικασιών πωλήσεων.

 Η ομάδα πωλήσεων της LeasePlan Hellas


Τιμώμενο πρόσωπο, παράλληλα, αποτέλεσε και ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Senior Vice President Central – Eastern Europe & I της LeasePlan, ο οποίος έλαβε το Lifetime Achievement Award, μια επιβράβευση που αφορά την επιτυχημένη του δραστηριότητα και παρουσία στην ελληνική αγορά.

Ο κος Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Senior Vice President Central – Eastern Europe & I της LeasePlan


Στη σημασία των παραπάνω επιβραβεύσεων εστίασε και σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas, κ. Κωνσταντίνος Πετρούτσος: «Για εμάς στην LeasePlan έχει μεγάλη αξία η βράβευση στα Sales Excellence Awards από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας. Ο κόσμος της μετακίνησης εξελίσσεται ραγδαία και οι νέες τεχνολογίες προμηνύουν ένα συναρπαστικό digital μέλλον στο οποίο η καινοτομία θα έχει κομβικό ρόλο. Έτσι, για εμάς έχει μεγάλη αξία η βράβευση μας τόσο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς όσο και στην κατηγορία Καινοτομία και Πελατοκεντρικότητα, καθώς επισφραγίζει τις καινοτόμες πρακτικές και επιβραβεύει την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας».

Η τελετή απονομής των “Sales Excellence Awards” πραγματοποιήθηκε παρουσία περισσότερων από 700 στελεχών από τον ευρύτερο κλάδο των πωλήσεων. 

Η κα Νάγια Λουκρέζη, Marketing Manager της LeasePlan Hellas (αριστερά) με την κα Ολίνα Καραγιάννη από την Reprise GreeceΗ κα Νάγια Λουκρέζη, Marketing Manager της LeasePlan Hellas (αριστερά) με την κα Ολίνα Καραγιάννη από την Reprise Greece

Τα Sales Excellence Awards διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, και τονίζουν ιδιαίτερα τη συμβολή των ανθρώπων των πωλήσεων στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.


Ο κος Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της LeasePlan Hellas

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...