Αυτήν την Ανάσταση φώτισε τα πρόσωπά τους

Το Μαζί για το Παιδί μας καλεί να συμμετέχουμε στις δράσεις του

  • -
  • -

Το Πάσχα είναι αγαπημένη γιορτή για την οικογένεια του Μαζί για το Παιδί, που τα τελευταία χρόνια αγκαλιάζει όλο και περισσότερα παιδιά χάρη σε όλους εσάς.

«Αυτή την Ανάσταση σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα συμβολικό δώρο στους μικρούς μας φίλους και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην καμπάνια με στόχο ακριβώς αυτό, να φωτίσουμε τα πρόσωπα των παιδιών μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά προσφέροντάς τους μια λαμπάδα, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα τσουρέκι για το Πάσχα.

Ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε 7.500 ευρώ και να προσφέρουμε σε 500 παιδιά άπορων και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών, ένα Πασχαλινό πακέτο με μια λαμπάδα, ένα τσουρέκι κι ένα σοκολατένιο αυγό».

Τι πρέπει να κάνω;

Κάντε κλικ ΕΔΩ και επιλέξτε το πακέτο προσφοράς που θέλετε να κάνετε και ολοκληρώστε την διαδικασία της δωρεάς.

Μοιραστείτε την ενέργεια με τους φίλους σας

Εμπνεύστε και άλλους να συμμετέχουν σε αυτή την καμπάνια ανεβάζοντας στο Facebook ή το Instagram  μια φωτογραφία  μια δική σας παιδική ανάμνηση από το Πάσχα χρησιμοποιώντας το hashtag #fotisetaprosopatous και κάνοντας tag το Μαζί για το Παιδί @mazigiatopaidi.

Οι δράσεις του Μαζί για το Παιδί για τον περιορισμό της φτώχειας

Στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί" εργαζόμαστε για την αντιμετώπιση της φτώχειας και τη δημιουργία βιώσιμων συνθηκών διαβίωσης των  παιδιών και των οικογενειών που προστατεύουν διασφαλίζοντας τους πρόσβαση σε ασφαλή, θρεπτική και επαρκή τροφή.

Συγκεκριμένα:

•             Στηρίζουμε άπορες οικογένειες, μέσω κουπονιών σίτισης και διατακτικών τροφής σε συνεργασία με επιλεγμένες αλυσίδες τροφίμων πανελλαδικά.

•             Συγκεντρώνουμε και διανέμουμε είδη πρώτης ανάγκης, σε φορείς που εξυπηρετούν ανήλικα παιδιά και άπορες οικογένειες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...