26 ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα από Fiat, Alfa Romeo και Jeep

Η παραγωγή των πρώτων θα αρχίσει το 2020

  • -
  • -

Δυναμικά στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης θα εισέλθει από το πρώτο τρίμηνο του 2020 η Fiat Chrysler Automobiles. Στο πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επίσημων Διανομέων παρουσιάστηκαν τα μελλοντικά σχέδια, αλλά και το όραμα του ιταλοαμερικάνικου ομίλου για την νέα εποχή της αυτοκίνησης. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότερα από 2.700 άτομα από 33 διαφορετικές χώρες.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήρθε σε συνέχεια της παρουσίας της FCA στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης, όπου ξεχώρισαν τα plug-in υβριδικά Jeep Renegade και Compass, το ηλεκτρικό πρωτότυπο Fiat Concept Centoventi και το μελλοντικό SUV Alfa Romeo Tonale.



Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά πρωτότυπα και να ενημερωθούν από τους επικεφαλής των εταιρειών του ομίλου, τόσο για τα μελλοντικά μοντέλα, όσο και το πλάνο λειτουργίας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί με βάση τις μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες που διαμορφώνονται στο χώρο του αυτοκινήτου.

Με κεντρικό άξονα την υβριδική τεχνολογία, την ηλεκτροκίνηση, το car sharing, αλλά και την περαιτέρω αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, θα ξεκινήσει από το 1ο τρίμηνο του 2020 η προοδευτική παραγωγή και διάθεση 26 νέων και εξελιγμένων μοντέλων Fiat (8), Alfa Romeo (5), Jeep (8) & Fiat Professional (5), με 35 διαφορετικές επιλογές αμιγούς ή υβριδικής ηλεκτροκίνησης, ενισχύοντας την εμπορική παρουσία κάθε εταιρείας ξεχωριστά, αλλά και συνολικά του Ομίλου FCA κατά την επόμενη τετραετία. 

Η παρουσία των στελεχών της FCA Greece και των εκπροσώπων του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της χώρας μας, ολοκληρώθηκε ιδανικά από την τιμητική βράβευση τριών μελών του Δικτύου της χώρας μας. Συγκεκριμένα η εταιρεία Κουμαντζιάς Α.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τιμήθηκε με το 1ο βραβείο, χάρη στην επίτευξη ιδιαίτερα υψηλών αποτελεσμάτων στους δείκτες που καθορίζουν την εξυπηρέτηση των πελατών (Customer Experience). Οι εταιρείες Κουλούρας Α.Ε. (Ιωάννινα) και Maxx Motors AEBE (Κοζάνη) κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...