Mitsubishi Outlander PHEV: Έφτασε τις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως

Η «τροπαιοθήκη» του μεγάλου SUV Mitsubishi Outlander PHEV κοσμείται από δεκάδες διακρίσεις

  • -
  • -

Άκρως ικανοποιητική κρίνεται η εμπορική πορεία του μεγάλου SUV Mitsubishi Outlander PHEV, από το 2013 όταν και λανσαρίστηκε, η οποία αποτυπώνεται στις 200.000 πωλήσεις παγκοσμίως.

Όπως ανακοίνωσε η Mitsubishi Motors Corporation (MMC), ο μεγάλος αριθμός ταξινομήσεων του πρώτου plug-in υβριδικού SUV, που ταυτόχρονα συνιστά την τεχνολογική ναυαρχίδα του ομίλου, αντανακλά την διευρυμένη κλίμακα ζήτησης για ηλεκτρικά οχήματα.

Το Mitsubishi Outlander PHEV κυκλοφορεί σε περισσότερες από 50 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο αναδείχθηκε σε παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία των plug-in υβριδικών. «Γαλόνι» για την ιαπωνική μάρκα, παράλληλα, συνιστά το γεγονός πως αποτελεί ευρωπαϊκό best-seller στην κατηγορία του αδιαλείπτως τα τελευταία τέσσερα χρόνια (2015-2018).

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS



Οι διακρίσεις μάλιστα δεν τελειώνουν εδώ. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει τοποθετήσει στην «τροπαιοθήκη» του το βραβεία "2019 Best Plug-in Vehicle" του περιοδικού Company Car & Van στη Βρετανία, το "2019 Green SUV of theYear" του Green Car Journal στις ΗΠΑ, ενώ φέρει τον τίτλο "2013-2014 Japan Car of the Year Innovation Category", με το βραβείο "2014 RJC Technology of the Year Award”.

To Outlander PHEV υιοθετεί μία μοναδική αρχιτεκτονική με εμπρός βενζινοκινητήρα (το νέο 2.4 κύκλου Atkinson) και πίσω ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων. Σύμφωνα με το νέο κύκλο δοκιμών WLTP, οι εκπομπές CO2 είναι 46 g/km και η ηλεκτρική αυτονομία 45 km.

Βελτιωμένη είναι επίσης η χωρητικότητα και η ισχύς της μπαταρίας, κατά 15% και 10% αντίστοιχα, καθώς και η ισχύς του πίσω ηλεκτροκινητήρα (17%).

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...