H Hyundai του “έκλεισε το στόμα” (video)

Οπαδός της Ρόμα πήρε ένα μάθημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ

  • -
  • -

Πολλοί φίλοι της «στρογγυλής θεάς» ενίοτε απαξιώνουν το ταλέντο των ποδοσφαιριστών θεωρώντας πως οι ίδιοι δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται και ένας οπαδός της ιταλικής Ρόμα. Ο λόγος για τον Marco Nicolai, ο οποίος με αφορμή ένα βίντεο στο facebook με τα γκολ του Τούρκου Cengiz Under, έσπευσε να κάνει… τον εξυπνάκια.

«Αυτό θα το έβαζα και εγώ», ήταν το σχόλιο του Marco Nicolai, αναφορικά με ένα συγκεκριμένο γκολ. Αυτό το «γενναίο» σχόλιο τράβηξε την προσοχή της Hyundai, με την οποία η Ρόμα διατηρεί χορηγική συνεργασία.

Έτσι, η νοτιοκορεατική φίρμα ήρθε σε επικοινωνία με τον «αμετροεπή» οπαδό καλώντας τον να αποδείξει πως, πράγματι, θα έστελνε την μπάλα στα δίκτυα.

Ένας άνθρωπος, λοιπόν της Hyundai, «φόρτωσε» τον φίλαθλο σε ένα ηλεκτρικό Kona και μαζί κατευθύνθηκαν στο Ολίμπικο. Ο Marco Nicolai φόρεσε την επίσημη φανέλα της Ρόμα και πάτησε χορτάρι προκειμένου να προσομοιώσει το γκολ του Cengiz Under.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI KONA 1.0 T-GDi

Στη διάθεσή του είχε τρεις προσπάθειες, οι οποίες, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, απέβησαν άκαρπες.

«Θα γράψεις ξανά κάτι αντίστοιχο;», ήταν η ερώτηση που του έγινε μόλις βγήκε από το γήπεδο, με την απάντηση του οπαδού να δείχνει πως… πήρε ένα πολύ καλό μάθημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...