Πιστός υποστηρικτής του μεγαλύτερου θεσμού αγώνων Formula για φοιτητές η Opel

Φέτος βρίσκεται στο πλευρό 5 γερμανικών πανεπιστημίων

  • -
  • -

Αρωγός πέντε γερμανικών πανεπιστημίων στο Russelsheim και το Kaiserslautern, είναι η Opel, στην προσπάθεια των φοιτητικών ομάδων για διάκριση στην τελική φάση του διαγωνισμού Formula Student 2019 (5-11 Αυγούστου), τον μεγαλύτερο θεσμό αγώνων Formula για φοιτητές στην Ευρώπη. 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΘ “ARIST.U.R.T.LE”  ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ FORMULA STUDENT

Η γερμανική μάρκα στέκεται στο πλευρό των νεανικών ομάδων, παρέχοντας βοήθεια στο σχεδιασμό των μονοθέσιων αγωνιστικών όσο και στην κατασκευή των εξαρτημάτων τους. Επιπλέον, τους προσφέρει περαιτέρω στήριξη μέσω της παροχής του κέντρου δοκιμών της στο Rodgau-Dudenhofen. Παράλληλα, διευκολύνει τις μετακινήσεις του, διαθέτοντας σε κάθε ομάδα πανεπιστημίου ένα Opel Insignia Sports Tourer, ως επίσημο όχημα για όλη τη χρονιά.


Η Opel, για περισσότερα από 15 χρόνια, αποτελεί έναν εκ των σημαντικότερων υποστηρικτών των αγώνων Formula Student, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Επικεφαλής Μηχανολογίας της μάρκας, Christian Muller: «Συνεργαζόμαστε στενά στη φάση ανάπτυξης και διαπιστώνουμε με πόσο διαφορετικούς τρόπους οι ομάδες δίνουν λύσεις στα προβλήματα και εισάγουν καινοτομίες. Σε αντάλλαγμα, τα νέα αυτά ταλέντα έχουν πρόσβαση στο engineering της Opel».

Σχετικά με τον θεσμό Formula Student, πρόκειται για ένα σημείο συνάντησης φιλόδοξων και ικανότατων φοιτητών από κάθε γωνιά του κόσμου. Οι φοιτητές έρχονται αντιμέτωποι με απαιτητικούς κριτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και άλλων κλάδων, παρουσιάζοντας  τις σχεδιαστικές επιλογές που έκαναν όσον αφορά την κατασκευή των μονοθέσιων και στη συνέχεια κρίνονται για την κοστολόγηση, επίδοση και ασφάλειά τους μέσα από μια σειρά ειδικών αγωνισμάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...