Η ομάδα που “τρέχει” την Cupra

Τα Cupra Ateca και Formentor είναι τα «στολίδια» που έχει παρουσιάσει… μέχρι στιγμής

  • -
  • -

Ένα χρόνο μετά τη γέννησής της, η Cupra έχει αποκρυσταλλώσει τη διοικητική της φυσιογνωμία και προχωρά στην παρουσίαση της ομάδας που θα «τρέχει» τη μάρκα.

Την εποπτεία της Cupra έχει ο Πρόεδρος της Seat, Luca de Meo, με τη υπόλοιπη ομάδα να στελεχώνουν οι Wayne Griffiths (Διευθύνων Σύμβουλος), Antonino Labate (Διευθυντής Στρατηγικής & Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης), Jaime Puig (Διευθυντής της Cupra Racing), Alejandro Mesonero-Romanos (Διευθυντής Σχεδιάσης), Mauro Pierallini (Επικεφαλής Προϊόντων), Khaled Soussi (Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ) και Xavier Serra (Επικεφαλής του Αγωνιστικού Μηχανολογικού Τμήματος)

Απρόσκοπτη υλοποίηση των αναπτυξιακών της στόχων

Παράλληλα με τη γνωστοποίηση της διοικητικής ομάδας της, η μάρκα γνωστοποίησε και τους στόχους της οι οποίοι δεν περιορίζονται αποκλειστικά στην περαιτέρω εδραίωση της θέσης της στον παγκόσμιο χάρτη του αυτοκινήτου, αλλά και στη χάραξη μιας Ευρωπαϊκής “επιθετικής” εμπορικής πολιτικής.

Μέσα σε ένα χρόνο η Cupra έχει αυξήσει το προσωπικό της κατά 50%, αποτελούμενη, δηλαδή, από 70 εργαζομένους, ενώ το 2018 οι πωλήσεις της ήταν κατά 40% αυξημένες (14.400 συνολικά) συγκριτικά με το 2017. Η Γερμανία ήταν η χώρα που τα αυτοκίνητα της φίρμας είχαν τη μεγαλύτερη απήχηση, με τις Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο ν’ ακολουθούν.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ TO CUPRA ATECA 2.0 TSI 300 PS DSG 4Drive

Αντλώντας ώθηση από την ενθαρρυντική περυσινή εμπορική της πορεία, τους δύο πρώτους μήνες του 2019 η CUPRA παρέδωσε 3.600 αυτοκίνητα, 101,4% περισσότερα από την αντίστοιχη περσινή χρονιά. Επίσης παρουσίασε το CUPRA Ateca Special Edition και το πρωτότυπο Cupra Formentor, το οποίο θεωρείται το μανιφέστο της μάρκας. Αυτό θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020. Εκτός από το CUPRA Ateca και το πρωτότυπο υβριδικό coupe SUV CUPRA Formentor, η CUPRA σχεδιάζει να παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα πριν από το 2020, προκειμένου να διπλασιάσει τις πωλήσεις τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CUPRA FORMENTOR


Δίκτυο
CUPRA Specialists

Η μάρκα αναπτύσσει το Cupra Specialists, ένα δίκτυο διανομής επιλεγμένων σημείων πώλησης, ενώ διαθέτει ήδη το δικό της χώρο σε 210 αντιπροσώπους SEAT σε όλο τον κόσμο και θα επεκτείνει την εμβέλειά της μέχρι το τέλος του έτους. Αυτοί οι χώροι, που ονομάζονται CUPRA Corners, θα εμπνέονται από μία ποιοτική εκδοχή ενός μοντέρνου γκαράζ. Επιπλέον, η CUPRA θα έχει και τα δικά της αποκλειστικά καταστήματα, σε εμβληματικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.Η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 240 CUPRA Masters, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση της εμπειρίας CUPRA στον πελάτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...