Το Skoda Kodiaq γίνεται… pick up!

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο θα δημιουργηθεί από τους σπουδαστές της επαγγελματικής σχολής της Skoda

  • -
  • -

Εδώ και λίγα χρόνια, η Skoda ενθαρρύνει τους σπουδαστές της επαγγελματικής σχολής της να εφαρμόσουν τις αποκτηθείσες γνώσεις τους στη δημιουργία ενός πρωτότυπου αυτοκινήτου. Έτσι και φέτος, για 6η συνεχή χρονιά, οι σπουδαστές της εδρεύουσας στο Mlada Boleslav σχολής, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κατασκευή ενός εντυπωσιακού αυτοκινήτου.

Το τρέχον έτος, μια ομάδα 35 σπουδαστών –ανάμεσά τους και έξι κοπέλες- καλείται να μετατρέψει το μοντέλο Kodiaq σε ένα μοντέρνο δίπορτο pick up με design που θα εκπέμπει δυναμισμό. Η επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Το  εν λόγω εγχείρημα αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους συμμετέχοντες σπουδαστές, έτσι ώστε να αποδείξουν την επαγγελματική τους κατάρτιση, τη δημιουργικότητά τους, καθώς και να εφαρμόσουν στην πράξη τις διαρκώς αυξανόμενες γνώσεις τους.

Σε μια πρώιμη φάση της εκπαίδευσής τους, οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης τις διεργασίες του επικεφαλής σχεδιαστή, Oliver Stefani, στο κέντρο σχεδίασης της μάρκας στο Mlada Boleslav. Στη συνέχεια σχεδιάσανε τα δικά τους σκίτσα, υπό την εποπτεία και στενή καθοδήγηση των ειδικών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...