Χιονοδρομίες μέχρι και τις 5 Μαΐου

Έξω από το σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού βρίσκεται το νέο Citroen C5 Aircross

  • -
  • -
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, η σεζόν θα παραταθεί μέχρι και τις 5 Μαΐου (Κυριακή του Θωμά). Οι χιονοδρόμοι μπορούν να απολαύσουν μέχρι και τον τελευταίο μήνα της άνοιξης τις πίστες του Παρνασσού. Εκεί, και συγκεκριμένα έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού, όπου βρίσκεται σε υψόμετρο 1.750 μέτρων, υπάρχει σταθμευμένο το νέο Citroen C5 Aircross. 
Το κοινό που επισκέπτεται καθημερινά το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού θα μπορεί να δει από κοντά το νέο SUV της γαλλικής φίρμας, το οποίο έφτασε μέχρι εκεί χάρη στη μεγάλη απόσταση από το έδαφος (230 mm) και στο Grip Control. Με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort σε πλήρη ανάπτυξη, καθώς στον εξοπλισμό του νέου SUV υπάρχουν και οι δύο αποκλειστικές καινοτομίες της Citroën, η ανάρτηση με τα Hydraulic Progressive Cushions και τα καθίσματα “Advanced Comfort”, το νέο SUV C5 Aircross είναι αδιαμφισβήτητα το πιο άνετο SUV στην κατηγορία του. Με τα τρία ανεξάρτητα, συρόμενα, με ρυθμιζόμενη κλίση και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, το C5 Aircross έχει άνετα τον τίτλο του πιο εύκολα διαμορφώσιμου και του πιο ευρύχωρου μοντέλου της κατηγορίας του. Σε αυτό συνηγορεί και η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών, που φτάνει έως τα 720 λίτρα με την πλάτη των πίσω καθισμάτων σε όρθια θέση και θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για τα μοντέλα της κατηγορίας.

Βρείτε τις τιμές και τους εξοπλισμούς του νέου Citroen C5 Aircross ΕΔΩ
Οι turbo PureTech κινητήρες βενζίνης 1,2 (βραβευμένοι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ως “Κινητήρας της Χρονιάς”) και 1,6 λίτρων, με 130 και 180 ίππους αντίστοιχα και diesel BlueHDi 1,5 και 2,0 λίτρων πάλι με 130 και 180 ίππους, με τιμές που ξεκινούν από τα 22.550€
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...