Από τους πιο ικανοποιημένους οι πελάτες της Mitsubishi Motors

Η ιαπωνική μάρκα καταγράφει συνεχώς ανοδική πορεία χάρη στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών σέρβις

  • -
  • -

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι μένουν οι πελάτες της Mitshubishi Motors Βόρειας Αμερικής από το επίπεδο εξυπηρέτησης στις εγκαταστάσεις σέρβις νέων οχημάτων.

Αναλυτικότερα, η ιαπωνική φίρμα κατατάσσεται ως η τρίτη μάρκα οχημάτων μαζικής παραγωγής - εξαιρουμένων των luxury εταιρειών - στο Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών J.D. Power 2019 (Customer Satisfaction Index). Όσον αφορά τη γενική κατάταξη, η Mitsubishi Motors North America ανέβηκε από την 21η θέση στη 12η.


Η «ανιούσα» της μάρκας καταδεικνύεται και από το γεγονός πως έχει βελτιώσει το σκορ της κατά 61 μονάδες στην Έρευνα CSΙ, στο διάστημα 2016-2019, συμπεριλαμβανομένης της φετινής σεζόν των 27 μονάδων και της περσινής των 26 μονάδων. Πρόκειται για τη  σημαντικότερη βελτίωση σε επίπεδο μη luxury μαρκών αυτή τη χρονική περίοδο, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα.

Επιπροσθέτως, σπουδαία διάκριση αποτελεί και η ανάδειξή της σε ταχύτερα αναπτυσσόμενη ασιατική μάρκα στις ΗΠΑ για δεύτερη συνεχή χρονιά – εξαιρουμένων των premium μαρκών-, βάσει στοιχείων του Motor Intelligence CY2017 και δεδομένων Πωλήσεων του Κατασκευαστή CY2018.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS 1.5 MIVEC 2WD


Η Έρευνα J.D. Power CSI εξετάζει την ικανοποίηση των πελατών από τις εργασίες συντήρησης και επισκευών σε εγκαταστάσεις σέρβις νέων οχημάτων. Ιδιοκτήτες οχημάτων ηλικίας ενός έως πέντε ετών απαντούν σχετικά με την πιο πρόσφατη εμπειρία τους από το σέρβις σε καθεστώς τόσο εντός, όσο και εκτός εγγύησης. Η έρευνα μετρά την ικανοποίηση από το επίπεδο εξυπηρέτησης, με γνώμονα πέντε κριτήρια: κλείσιμο ραντεβού, παραλαβή οχήματος, εγκαταστάσεις σέρβις, ποιότητα σέρβις και σύμβουλος σέρβις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...