O James May «έκλεψε» κάποτε μια Jaguar (video)

Μια παράξενη ιστορία από τον συμπαρουσιαστή του The Grand Tour

  • -
  • -

Στο πλαίσιο του «to-know us better» που κάνει κατά καιρούς το Drivetribe, ένα βίντεο 80 δευτερολέπτων δείχνει τον James May να περπατάει σε ένα πάρκο στο West London και να λέει 7 πράγματα για τον εαυτό του που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.

Κάποια από αυτά είναι ότι δεν έχει στην κατοχή του κανένα αυτοκίνητο με το μοτέρ στο εμπρός μέρος, έχει μόνο κεντρομήχανα και μοντέλα με τον κινητήρα πίσω. Όσοι όμως έχετε δει τον May να κυκλοφορεί με ένα Fiat Panda, να σας ενημερώσουμε ότι δεν είναι δικό του.

Εντύπωση όμως μας έκανε ότι ο συμπαρουσιαστής του The Grand Tour είχε δανειστεί μια Jaguar από την αντιπροσωπεία για 6 μήνες με σκοπό την μαγνητοσκόπηση μιας σειράς από βίντεο. Ωστόσο, ο May μετακόμισε και δεν τους ενημέρωσε, αλλά όταν τελικά η βρετανική φίρμα κατάφερε να το πάρει πίσω, το αυτοκίνητο είχε 109.435 χιλιόμετρα στο κοντέρ και είχαν περάσει 3 χρόνια.

Είναι ένα παράξενο σενάριο αυτό που περιγράφει. Σίγουρα έχεις πολλά να σκεφτείς όταν μετακομίζεις, αλλά να ξεχάσεις ένα ολόκληρο αυτοκίνητο που… δεν είναι δικό σου;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...